Benim arkadaş 15 inden beri lahmancuncu da çalışıyor garsonluktur taşımadır o tarz işler yapıyor ve asgari alıyor 3 4 senedir o tarz bir restorana girebilirsin ben de yazın baristalık yapmıştım 16 yaş sorusuna uymuyor ama şansını deneyebilirsin bence8 saatlik bir iş nasıl bulabilirim? Hangi işleri kolayca bulabilirim? En az asgari ücret almam lazım.
Kurumsal yerler almaz; çaycıya falan gir ya da dönerci gibi küçük yerler olabilir.8 saatlik bir iş nasıl bulabilirim? Hangi işleri kolayca bulabilirim? En az asgari ücret almam lazım.
Şu an almıyorlar diye biliyorum, önceden mi girdiniz siz?Tab gıdaya girebilirsin Burger King'de çalışıyorum ben ortam yaparsan akar yapamazsan akmaz.
Şu an almıyorlar diye biliyorum, önceden mi girdiniz siz?
Hayır alıyorlar. 16 yaşına adım atmak yeterli.
Tavsiyem arby's'e girmen bu arada Burger King'e göre daha az yoğun.
Hocam hijyen sertifikası tarzında bir şey görmüştüm nedir acaba bilginiz var mı? İnternette yazana yanlış bakmadıysam sizde de olması lazım.
Yazın çalışılcak bir yer arıyorsan kitapçıyı düşündün mü hiç8 saatlik bir iş nasıl bulabilirim? Hangi işleri kolayca bulabilirim? En az asgari ücret almam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.