16 yaşında saç dökülmesi normal midir?

Daha fazla  
Merhaba yaş 16. biraz dikkat ettim de saçıma elimi her attığımda 1-2 tel geliyor. Duşta ise 3-4 tel rahat geliyor. Genetik olarak kellik yok denebilir. Fitness ile uğraşıyorum testosteron ile alakası olabilir mi? Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Saçım fazla mı dökülüyor bilmiyorum ama 1 aydada tıraş zamanı geliyor, hızlı uzuyor. Saçlarımı genelde uzun kestiririm, kısa saç sevmiyorum.

Testosteron ile alakası yok steroid tarzı şeyler belki dökebilir fakat testosteron ne kadar fazla olursa o kadar güçlü kök yapısına sahip olursun mastürbasyon tarzı alışkanlıklar yapılmadığı takdirde bazı bölgelere faydalı diye biliyorum bu dökülmeden şikayetciysen bir doktora git derim doktor anormal bulursa karışım şeklinde bir şampuan yazar ve saçlarını çok güçlendirir karışım şeklinde bir ilaç yazmazsa kan ilacı ve farklı şampuan tavsiyesi yapmaz.

Testosteron ile alakası yok steroid tarzı şeyler belki dökebilir fakat testosteron ne kadar fazla olursa o kadar güçlü kök yapısına sahip olursun mastürbasyon tarzı alışkanlıklar yapılmadığı takdirde bazı bölgelere faydalı diye biliyorum bu dökülmeden şikayetciysen bir doktora git derim doktor anormal bulursa karışım şeklinde bir şampuan yazar ve saçlarını çok güçlendirir karışım şeklinde bir ilaç yazmazsa kan ilacı ve farklı şampuan tavsiyesi yapmaz.
Şikayetci değilim hocam elimi atmadığım sürece dökülüyormu farketmiyorum bile zaten genelde saçın en üst tarafının uç tarafları dökülüyor elime takmıyorum zaten meraktan sordum tahminime göre genelde dökülen cansız saçlar elime geliyor

Şikayetci değilim hocam elimi atmadığım sürece dökülüyor mu fark etmiyorum bile zaten genelde saçın en üst tarafının uç tarafları dökülüyor elime takmıyorum zaten meraktan sordum tahminime göre genelde dökülen cansız saçlar elime geliyor.

Hocam saç ve kökleri için sıcak su öldürür saçınızı ılık veya soğuk su ile yıkamak idealdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı