16 yaşında spora gidilmeli mi?

Efe3428

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h rtx4050
Selam, ben 16 yaşındayım ve spora gitmeye hiç niyetim yok ama arkadaşlarım gitmemi söylüyor.
Eğer gidersem kaç gün gitmeliyim?
Bana ne gibi yararları olur?
Beslenme düzeni falan yapmak gerekiyor mu?
Boyum 1.80cm kilom 68.
Cevaplarsanız sevinirim.

Beslenme düzeni hayatını ve sağlığını yoluna sokmak için de gerek. Senin için büyük bir artı olur spora gitmek.

Ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyi olur. Sporu sadece vücut geliştirme olarak düşünme. Sosyalleşmene, öz güven kazanmana, disiplin kazanmana da yarar. Yeni başlayacaksan ve okulun varsa haftada 3 gün ile başlaman yeterli olur. Beslenme,uyku olmadan spordan tam verimini alamazsın.

Şimdiden gitmen iyi olur. Başladıktan sonra dersin ki, keşke daha önceden gitseydim. Sporun bayağı katkısı oluyor. Öz güven, sağlık, rahat ağırlık kaldırma, vücudunda çok güzel şekillenir. Her yerde illaki artısını görürsün. Kesinlikle git.

Merhaba kardeşim ben'de 16 yaşındayım yani 1.64 boy 45 kilo sen iyisin hala başlasanda yavaş yavaş başla yani daha yeni olduğundan zor sporlarla başlamak zorunda değilsin benim bildiğim bu kadar teşekkürler!

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…