16 yaşında tarih konseptli YouTube kanalı açılır mı?

16 yaşında bir liseliyim. Video çekmek için gerekli olan donanım ve yazılımlara sahibim. Genel olarak 2. dünya savaşı ve askeri teknoloji tarihi konseptli bir kanal açmak istiyorum fakat insanların 16 yaşındaki birinden tarih dinlemek isteyeceği konusunda şüpheliyim. İleride kanal büyürse vergi nedeniyle başım derde girer mi?

Şahsen ben isterim bildiğim sadece bir kaliteli kanal tarih kanalı olarak var bu kanal sayısının 2 olarak değişmesi beni mutlu eder iyi forumlar :)
 
Ses değiştirme programı ile sesimi daha oturaklı bir hale getirsem mi acaba? Yorumlarda "velet" kelimesini vs. görmek istemiyorum çünkü.
 
Hocam, tarihçiyim. Wikipedi veya Twitter' da bulduğun floodlarla veya bilgilerle yapacaksan gerçekten çok komik olur. Piyasadaki tarih kanalları gerçekten çok komik videolar yapıyorlar. Yalan yanlış ne bilgi buluyorlarsa yapıştırıyorlar. Siyaseti de katıp izleyicinin istediği tarzda tüketim medyası oluşturuyorlar. Yapacaksanız gerçekten konuya özgü olsun ve tezlere veya sempozyumlara bakın. Kaynak belirtin. Konuyu iyice araştırın.
Ama tarihçiliğin bir metodolojisi var. Yaptığınız iş yani kusura bakmayın ama tuvalette zaman geçsin diye izlenilen videolar olacak.

Lütfen mikrofon kaliteli olsun. Yankılı ses hoş olmuyor. Arkaya da güzel resim koy. Tamamdır.

Başarılar...

Edit: Arkeoloji dışında istediğin her konu hakkında kaynak önerebilirim, yardımcı olurum.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben yakın tarihte ilk videomu yayınlarım o zaman. 😃
İlk videomu 2. Dünya Savaşı döneminde ABD'ye savaş kazandırmış Jeep MB'ler üzerine yapacağım herhalde. Yayınladığım zaman haber veririm. Moralimi yükselttiniz. 🥰
 

Yeni konular

Geri
Yukarı