16 yaşında yazılımdan para kazanmak

pottie4r

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2016
Mesajlar
1.392
Makaleler
2
Çözümler
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, ben iyi bir yazılımcı olduğumu düşünüyorum. Solid'e uygun yazıyorum, üniversiteli abilere sınavlarında yardım ediyorum. Kendi projelerim(okulla ve kendime ait) ve uygulamalarım mevcut. Kalem uygulamam için son mesajlarıma bakabilirsiniz. Bu kadar geliştirmeme rağmen hiç para kazanamadım daha. Hep işi yaptırıp para vermeyenler oldu. (Ben her işimi garanti yaparım, hepsini hostingime bağlamıştım para vermediklerinde kapattım.) 16 yaşında nasıl bu işten para kazanabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Influencer olarak başla orada mutlaka dikkate alınırsın. Influencer'dan kastım da şu bionluk gibi sitelerde iş al iş yap para kazan. Çalışmana göre değerlendirilirsin.
 
Merhabalar arkadaşlar, ben iyi bir yazılımcı olduğumu düşünüyorum. Solid'e uygun yazıyorum, üniversiteli abilere sınavlarında yardım ediyorum. Kendi projelerim(okulla ve kendime ait) ve uygulamalarım mevcut. Kalem uygulamam için son mesajlarıma bakabilirsiniz. Bu kadar geliştirmeme rağmen hiç para kazanamadım daha. Hep işi yaptırıp para vermeyenler oldu. (ben her işimi garanti yaparım, hepsini hostingime bağlamıştım para vermediklerinde kapattım.) 16 yaşında nasıl bu işten para kazanabilirim?

Hocam Discord bırakır mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı