16 yaşında yazın çalışmak ve işi bırakma düşüncesi

Yusuf27525

Hectopat
Günde 11 saat, haftanın 2 günü ise 16 saat çalışıyorum. Haftalık izin de yok. Asgari ücret kazanıyorum. Haliyle iş şartları ağır geliyor. Ağustos'un 15'inde bırakmayı düşünüyorum. Kazandığım para da bana yetecek gibi. Motor ve ehliyet alacağım onun dışında 15-20k para kalacak. Ama hala çalışmaya devam etmelı miyim bilmiyorum. Okulun açılmasına 3 hafta kalmış olacak ve ben bu 3 hafta daha çalışırsam tüm tatilimi çöp etmiş ve sevmediğim bir işte 10k daha fazla kazanmak için çalışmış olacağım. Kafam çok karışık fikir alışverişinde bulunursak yardımcı olursanız sevinirim.

Tatilde ne yapacağına bağlı. Arkadaşlarınla veya ailenle vakit geçireceksen veyahut tek başına seyahate falan çıkacaksan çalışma derim ama bilgisayar oynayıp 3 hafta internette takılacağım dersen çalış derim.

Biraz daha para olur yakıt sıkıntısı çekmezsin istediğin yere gidersin motorla.

Çalışma dostum. Maalesef önünde bol bol çalışacağın bir hayat var zaten. Para sana yetecekse en azından son 3 hafta dinlenmiş olursun.

Günde 11 saat, haftanın 2 günü ise 16 saat çalışıyorum. Haftalık izin de yok. Asgari ücret kazanıyorum. Haliyle iş şartları ağır geliyor. Ağustos'un 15'inde bırakmayı düşünüyorum. Kazandığım para da bana yetecek gibi. Motor ve ehliyet alacağım onun dışında 15-20k para kalacak. Ama hala çalışmaya devam etmelı miyim bilmiyorum. Okulun açılmasına 3 hafta kalmış olacak ve ben bu 3 hafta daha çalışırsam tüm tatilimi çöp etmiş ve sevmediğim bir işte 10k daha fazla kazanmak için çalışmış olacağım. Kafam çok karışık fikir alışverişinde bulunursak yardımcı olursanız sevinirim.
Paranı aldığın gibi işten çıkıp, hobilerinle vakit geçirmeni öneririm.
Örneğin kız arkadaşını yanına al sahile git iki bira aç kendini mutlu et boşuna çalışmış gibi hissetme.

Ben şahsen çalışmamanı öneririm ama illa diyorsan ki çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum yarı zamanlı yorucu olmayan bir işi deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı