16 yaşında yazın nerelerde çalışılabilir?

Egemen_B

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 11. sınıfım, seneye 12'ye geçeceğim ve kış dönemi staj göreceğim. Yazı da boş geçirmek istemiyorum, hem de birikim yapmak istiyorum. Bir konuda köfteci Yusuf'ta 16 yaşında çalışılabiliceğini görmüştüm. Bu ne kadar doğru işe giriş süreci nasıl işliyor? Online mı yoksa şubesine giderek mi yapılıyor? Aylık en az asgari alabileceğim yerler var mı? Kafeler marketler vs. her türlü öneriye açığım.

MC donalds da 16 yaş alım yapabiliyor ancak kurumsal yerlere gitmeni önermem çünkü mobing fazla oluyor. Eğer ki amacın para kazanmaksa tanıdığın bildiğin bir lokantada garsonluk yap. Amacın iş öğrenmekse sanayi ve inşaat gibi yerlerde çıraklık yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 11. sınıfım, seneye 12'ye geçeceğim ve kış dönemi staj göreceğim. Yazı da boş geçirmek istemiyorum, hem de birikim yapmak istiyorum. Bir konuda köfteci Yusuf'ta 16 yaşında çalışılabiliceğini görmüştüm. Bu ne kadar doğru işe giriş süreci nasıl işliyor? Online mı yoksa şubesine giderek mi yapılıyor? Aylık en az asgari alabileceğim yerler var mı? Kafeler marketler vs. her türlü öneriye açığım.
Otelde garsonluk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı