16 yaşında yazın restoranda çalışılır mı?

Parası yönden içim ısındı ama hayatımda ılk defa calısacagım ondan bıraz gerıldım.
Gerilmene gerek yok yeni başladın diye senin üstüne hemen gitmezler öğretirler bide alışmanı sağlarlar birde şehre bağlı istanbul gibi bi yerdeysen fiyat iyi mi bilemiyorum fakat küçük semtler için gayet iyi fiyat, biraz mesai fazlaymış araştırmanı öneririm.

Günlük 1000-1500 vermez bu bir, ikincisi büyük ihtimalle sana her türlü ayak işlerini yaptıracaklar, üçüncüsü yerinde olsam çalışırdım, günde 1000'den aşağı vermezlerse de şikayet ederdim çocuk işçi çalıştırıyorlar diye, dördüncü ve sonuncusu da bence kesin çalış en azından hayatı öğrenirsin ve yeni deneyimler kazanmak seni geliştirir. Bu işlerin nasıl yürüdüğünü de görmüş olursun.

Adam babamın tanıdıgı. Bir de aşırı işlek yer. Deniz kenarında tatil yeri oldugu için çok fazla ınsan gelıyor. Masaları falan toplarsın temızlersın demıs.

Adam babamın tanıdıgı. Bir de aşırı işlek yer. Deniz kenarında tatil yeri oldugu için çok fazla ınsan gelıyor. Masaları falan toplarsın temızlersın demıs.
Çalış gitsin ya yaşına göre fiyatda iyi hem garsonluğun artısı bahşiş de topluyorsun ama sana diyim 18 yaşından büyük garsonlar varsa senden bahşişi alabilirler onun için bahşişini hızlıca cebe indirmeyi unutma :)

Çalışma saatlerin de kötü değil,11e 11.Gerçekten lüx biryerse çalışırken de ona dikkat ederek çalışmalısın,masa silmek falan ayak işi ama bu zengin müşterilerin siparişte garip istekleri olur.Bunlar bazen öyle küçük ve gereksiz şeyler oluyorku adamı sinir ediyor.O yüzden masa silme bile kötü değil.Aksine insanlarla çok muhattabın olmazsa daha iyidir.Muhattap olacaksan da ilgi göster,belirli sıklıklarla abi birşey lazım mı de,ilgili ol bahşişini kaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı