22 25 yaşına kadar uzama devam eder ama genetik hangi taraftan vurmuş bilemeyeceğim hocam. Ama her sene 1 cm atarsanız muhtemelen 180 civarlarında olursunuz. Şanslıysanız çok daha fazlası olabilir genetik böyle maalesef..Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 171 boya sahibim babam 1 70 dayılarım 195 10 gün sonra 16 ya bakacağım sizce başlıktaki kadar uzama ihtimalim var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam boy genellikle genetiğe bağlıdır o konuda birşey yapamazsınız. İsterseniz bazı boy uzamasına yardımcı olan aktiviteler var onları deneyebilirsiniz.Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 171 boya sahibim babam 1 70 dayılarım 195 10 gün sonra 16 ya bakacağım sizce başlıktaki kadar uzama ihtimalim var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Boyun %80'i genetiktir 18 yaşında genelde boy uzaması durur ama herkes için geçerli değildir. Net birşey söylemek mümkün değil.Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 171 boya sahibim babam 1 70 dayılarım 195 10 gün sonra 16 ya bakacağım sizce başlıktaki kadar uzama ihtimalim var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
22 25 yaşına kadar uzama devam eder ama genetik hangi taraftan vurmuş bilemeyeceğim hocam. Ama her sene 1 cm atarsanız muhtemelen 180 civarlarında olursunuz. Şanslıysanız çok daha fazlası olabilir genetik böyle maalesef.
Hocam 10 cm uzanabilir demekkiGenetiğine bağlı ancak uzayabilir. Ben 16 yaşımda 1.80'dim şu an 1.95 civarıyım.
Boyun %80'i genetiktir 18 yaşında genelde boy uzaması durur ama herkes için geçerli değildir. Net bir şey söylemek mümkün değil.
Annenizin boyu kaç?Hocam çok yükseklerde gözüm yok zaten 180 hayli hayli yeter.
Hocam 10 cm uzanabilir demekki
Hocam genetiğim çok da kötü değil özellikle dayılarıma biraz çektiysem dediğiniz gibi 18 yaşıma kadar 7 8 cm boy uzaması olabilir
Annenizin boyu kaç?
Yazarım hocam uzayimda gerisi önemli değil3 yıl sonra yazarsın buraya boyunu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.