16 yaşından sonra boy 7-8 cm uzar mı?

fall0lich

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 171 boya sahibim babam 1 70 dayılarım 195 10 gün sonra 16 ya bakacağım sizce başlıktaki kadar uzama ihtimalim var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 171 boya sahibim babam 1 70 dayılarım 195 10 gün sonra 16 ya bakacağım sizce başlıktaki kadar uzama ihtimalim var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
22 25 yaşına kadar uzama devam eder ama genetik hangi taraftan vurmuş bilemeyeceğim hocam. Ama her sene 1 cm atarsanız muhtemelen 180 civarlarında olursunuz. Şanslıysanız çok daha fazlası olabilir genetik böyle maalesef..

Hocam boy genellikle genetiğe bağlıdır o konuda birşey yapamazsınız. İsterseniz bazı boy uzamasına yardımcı olan aktiviteler var onları deneyebilirsiniz.

Boyun %80'i genetiktir 18 yaşında genelde boy uzaması durur ama herkes için geçerli değildir. Net birşey söylemek mümkün değil.

22 25 yaşına kadar uzama devam eder ama genetik hangi taraftan vurmuş bilemeyeceğim hocam. Ama her sene 1 cm atarsanız muhtemelen 180 civarlarında olursunuz. Şanslıysanız çok daha fazlası olabilir genetik böyle maalesef.

Hocam çok yükseklerde gözüm yok zaten 180 hayli hayli yeter.

Genetiğine bağlı ancak uzayabilir. Ben 16 yaşımda 1.80'dim şu an 1.95 civarıyım.
Hocam 10 cm uzanabilir demekki

Boyun %80'i genetiktir 18 yaşında genelde boy uzaması durur ama herkes için geçerli değildir. Net bir şey söylemek mümkün değil.

Hocam genetiğim çok da kötü değil özellikle dayılarıma biraz çektiysem dediğiniz gibi 18 yaşıma kadar 7 8 cm boy uzaması olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı