16 yaşındayım ne iş yapabilirim?

pansehir35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Eshot Genel Müdürlüğü'nde Stajyer
Öncelikle selam, ben İzmir'de yaşıyorum meslek lisesi öğrencisiyim. Kendime elir kaynağı oluşturup para biriktirmek istiyorum. Malum okullar kapalı korona var, hiç çıraklık veya Cafe'de çalışmadım. Bana bilgisayarda yapabileceğim bir iş önerebilir misiniz? Arkadaşım ile video oyunu geliştiriyoruz bunu pazarlayacağız fakat paraya ihtiyacım var ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam, ben İzmir'de yaşıyorum meslek lisesi öğrencisiyim. Kendime elir kaynağı oluşturup para biriktirmek istiyorum. Malum okullar kapalı korona var, hiç çıraklık veya Cafe'de çalışmadım. Bana bilgisayarda yapabileceğim bir iş önerebilir misiniz? Arkadaşım ile video oyunu geliştiriyoruz bunu pazarlayacağız fakat paraya ihtiyacım var ne yapabilirim?
Dostum babanın durumu pek iyi değilse bir şey yapamıyacağını düşnüyorum malum türkiyedeyiz. Üniversiteyi bitirdikten sonra girişimci keridilerinden yararlanmak en mantıklısı ama bu ailenede bağlı ailenin durumu nasıl dostum eğer kötüyse yerin dibinden başlaman gerekir.

Babanın durumu iyiyse bu ülkede kalma.
Dostum sana katılıyorum ben zaten almanyaya gitmeyi düşünüyorum 4 sene sonra halamın maaşı 11.400 euro olacak bende yanına gideceğim.

Dostum şu linke bi bak derim. Fikirlerini beğenenlerin sana bağış yapıp destekleyebileceği siteler mevcut, oyun da olabilir uygulama da olabilir ya da ne bileyim organik yumurta üreticem dünyayı sağlıksız besinlerden kurtarıcam gibi bir fikir bile olabilir. Zamanında bir eleman Yunanistan ekonomik krizdeyken Yunanistan'ı krizden kurtarıcam dedi ve milyonlarca dolar bağış toplamıştı, duydum sadece görmedim gözümle.

Dostum şu linke bi bak derim. Fikirlerini beğenenlerin sana bağış yapıp destekleyebileceği siteler mevcut, oyun da olabilir uygulama da olabilir ya da ne bileyim organik yumurta üreticem dünyayı sağlıksız besinlerden kurtarıcam gibi bir fikir bile olabilir. Zamanında bir eleman Yunanistan ekonomik krizdeyken Yunanistan'ı krizden kurtarıcam dedi ve milyonlarca dolar bağış toplamıştı, duydum sadece görmedim gözümle.
Bence fikir yazmak biraz mantıksız sonuçta oraya lisansız bir fikir yazıyorsun parası oan bir girişimci niye onu çalıp kendi kurmasın ki daha değişik şeylerle kendini ifade etmelisin gibime geliyor sennde dediğin gibi Yunanistanı krizden kurtaracağım demesi ama ne yapcağı belli değil bunun gibi olmalı.

Bence fikir yazmak biraz mantıksız sonuçta oraya lisansız bir fikir yazıyorsun parası oan bir girişimci niye onu çalıp kendi kurmasın ki daha değişik şeylerle kendini ifade etmelisin gibime geliyor sennde dediğin gibi Yunanistanı krizden kurtaracağım demesi ama ne yapcağı belli değil bunun gibi olmalı.

Dostum burda çok büyük çok orjinal fikirlerden bahsetmiyoruz. Atıyorum oyun geliştirmek istiyorum diyosun kısaca oyunu anlatıyosun ve kod yazmak için PC'ye ihtiyacım var diyosun ve 5000 dolarlık bir bağış açıyosun, o para toplandığında alırsın, ister PC al ister alma, ister oyunu yap ister yapma kimse peşine düşmüyo ve sözleşme falan imzalamıyosun.

İzmirin neresi? hangi meslek lisesi?
Son sınıfta staj muhabbeti var eğer ilgi duyduğun bir bölümdeysen staj yaptığın yerde okul sonrası çalışmanı tavsiye ederim.

Onun dışında yer belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım komilik, yazılım vs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı