Quadia Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #11 Önceden de dediğim gibi benim için verdiği güç önemli ve sırasıyla HighPower, Corsair, Zalman ve FSP geliyor. İnternetten de baktım ve FSP için iyi yorumlar var. Siparişi verdim.
Önceden de dediğim gibi benim için verdiği güç önemli ve sırasıyla HighPower, Corsair, Zalman ve FSP geliyor. İnternetten de baktım ve FSP için iyi yorumlar var. Siparişi verdim.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2015 #12 Üretici bir firmadır hocam. Piyasadaki çoğu güç kaynağı firmasının ürünlerini üretir. İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun.
Üretici bir firmadır hocam. Piyasadaki çoğu güç kaynağı firmasının ürünlerini üretir. İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun.
Quadia Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #13 Tristan23 dedi: Üretici bir firmadır hocam. Piyasadaki çoğu güç kaynağı firmasının ürünlerini üretir. İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun .
Tristan23 dedi: Üretici bir firmadır hocam. Piyasadaki çoğu güç kaynağı firmasının ürünlerini üretir. İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun .