1600-1700 ₺ arası dizüstü bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan Mewton
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.774
Oyun vb. işler için 1.7GHZ Turbo ile 2.7 GHZ 4.Nesil olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bir yandan da içinde yetmez diye bir his var.
Aynen öyle yetmez diye düşünüyorum. ASUS'tan başka yok mu güzel bir laptop?

Madem oyun oynayacaksın neden masaüstü almıyorsun, 15 yaşındasın, yanında taşımanada ihtiyaç yok 1700 liraya biraz zor oynarsın gibi geliyor, masaüstüne yönel bence. Pişman olmazsın GTA V açarsın.

Evde zaten masaüstü var onu kardeşim kullanıyor. Eve daha fazla masaüstü alabilceğimizi sanmıyorum. Gerçekten bir yolu yordamı yok mu? Yani dizüstü bilgisyarlarda 1700₺'lik iyi bir oyun bilgisayarı yok mu?

Aynen öyle yetmez diye düşünüyorum. ASUS'tan başka yok mu güzel bir laptop?

Evde zaten masaüstü var onu kardeşim kullanıyor. Eve daha fazla masaüstü alabilceğimizi sanmıyorum. Gerçekten bir yolu yordamı yok mu? Yani dizüstü bilgisyarlarda 1700₺'lik iyi bir oyun bilgisayarı yok mu?
En uygun oyun laptopları yaklaşık 2.500 TL'den başlıyor malesef.

Yine tabiri caiz ise "ezik" duruma düştük. Neyse sağlık olsun. Alabilirsem ASUS X550JK almayı düşünüyorum. Güzel bir indirime girerse alabilirim. İlginiz için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı