1600-1800 TL i3 6100 Sistem Toplama

Yizzlo

Megapat
Arkadaşlar merhaba,

Güçlü oyunları 1080p'de oynamak amaçlı (GTA 5 gibi) fiyatı uygun cinsten bir sistem oluşturmaya çalışıyorum. Monitörü ve kasayı dahil etmedim. Bunlar için sizlerden gelecek tavsiyeleri bekliyorum. Çok fazla bilgili değilim internette okuduğum kadarını biliyorum. Aşağıdaki sistem için yorum yapıp beni yönlendirebilir misiniz?
Montajını kendim yapmayacağım. Bu yüzden Vatan'da ki fiyatları baz alıyorum. İzmir'de yaptırabileceğim bir yer var mıdır başka?

Az para verip en iyi performansı alamayacağımın farkındayım ancak 1080p'de gözü tırmalamayan ve güzel gözüken bir seviyede oyun oynamak amacım. İş-güç zaman da kısıtlı olduğundan 4000-5000 TL fiyat barajlarına çıkmak istemiyorum.

Son bir sorum, masaüstü kullanmayalı baya oldu. Listede olmayanlar dışında bilgisayarın çalışması için gerekli diğer bileşenler için de öneride bulunabilir misiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum toplayıp alalım şu kasayı

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartıni r7 370 yerine asus gtx 950 white edition almanızı önerırım birde hdd 500 gb sıkıntı çıkartır başka sitelerden o fiyata 1 tb alınabilir illa vatani tercih etmenize gerek yok

arkadaşlar çok teşekkürler,

Ekran kartı Asus'ta 128bit R7'de 256bit bu bir dezavantaj oluşturur mu acaba? Bir de bu sistem dediğim gibi yüksek çözünürlükte akıcı fps ile gta v tarzı oyunlarda rahat oynatır mı?

256 bit olması hic bir onem katmaz gta 5 i ultra ayarlarda bile oynayabilirsin akici bir şekilde

Ekran kartı alınırken bit değerine bakılmaz. Mimariye bakılır. GTX 950 daha performanslı.

GTX950'nin anakart ve işlemci ile uyumu nasıldır? Sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…