Kardeşim aslında ikiside aynı kart soğutma dada pek fark yok ama birinci performans açısından önde oc ile gpu hızını arttirabildigin için ikinci neden daha pahalı derseniz hdmi girisleri fazlaAsus Nvidia GeForce GTX 950 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı
Asus GTX950 STRIX GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Bu ikisi aynı kartlar mı? STRIX serisi olmasının farkı nedir?
Hocam öncelikle Military Class bileşenler kullanıldığı için çok dayanıklı bir kart. Zaten o yüzden adı BazookaHocam ne gibi bir fark var B150 ile benim seçtiğim kart arasında?
Arkadaşlar en son şu şekilde karar verdim. Bütçeyi biraz aşacağız sanırım. Öneriler çerçevesinde şekillendirdim tercihleri. Güç kaynaklı mATX bir kasa ile monitör tavsiyesi verebilir misiniz?
Bunun dışında ses kartı, ethernet kartı ekstradan fan eklemeye gerek var mı? Tüm toplamayı sinerji'den yaptım. Sinerji nasıldır? Montajı da burada yaptırabilirim. Güvenilir bir yer midir?
Ssd alacağım ilerleyen zamanda ancak şimdilik sabit masrafı az tutmaya çalışıyorum.O sisteme ssd şart kardeşim 150 liraya kingston hyperx 120 gb kullan performans istiyorsan
1-Hocam hepsi uyumludur içiniz rahat olsunSsd alacağım ilerleyen zamanda ancak şimdilik sabit masrafı az tutmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar şu sistem üzerine son kararımı verdim ve siparişleri yarın geçeceğim. Detaylı fiyat araştırması yaptım, kasa ve monitör ile ssd'yi dahil edip HDD eklemedim.
- Öncelikle tüm parçaların kasa-ekran kartı-anakart-işlemci-ram birbiriyle uyumlu olduğundan tam emin olmak istiyorum.
- Webdenal ve Eksen Bilgisayar'ı nasıl bilirsiniz? Alışveriş yapan oldu mu buralardan? En uygun fiyatları bulup bu şekilde topladım başka tavsiyeniz olur mu?
- Az bir para etmedi uzun yıllar taşımasını umut ediyorum. Çok şey mi bekliyorum sizce?
- Bir de bunların montajını kendim yapmak istemiyorum. Bir sorun olur vs... İzmir'de nereyi tavsiye edersiniz ve tabii kaç paraya yapılıyor bu iş?
- Laptop'ta ki Windows 10 yasal keyimi bu yeni sistemde kullanabilir miyim, var mıdır bunun bir yolu?
INTEL Core i3-6100 3.70 GHz LGA1151 İşlemci (6. Nesil Skylake) - 384,04 TL
Kingston SHFS37A/120G KNG 120GB HYPERX FURY SSD SSD Disk - 151,63 TL
COOLER MASTER N200 500W MidT ATX SİYAH KASA -265 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-215-22mp57q-genis-ekran-led-ips-monitor.html- 474 TL
ASUS GTX950-OC-2GD5, GTX 950, 2GB, GDDR5, 128 Bit, Ekran Kartı -575,40 TL
MSI B150M BAZOOKA DDR4 DVI HDMI GLAN SATA EXP. SATA3 USB3.1 Anakart - 326,25 TL
Kingston HX421C14FBK2/16 KNG HyprX 16GB DDR4 2133 Bellek - 236,08 TL
TOPLAM FİYAT: 2412,4 TL
Tekrar katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.