1600-2000 TL Monitör Önerisi

Bütçe
1600-2000
Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle hepinize iyi akşamlar,

Aşağıdaki sistemin için sizinle fikir alışverişi yaparak bir monitör almak istiyorum. Bugün indirim günü olduğu için alışverişi bu gece tamamlamayı düşünüyorum. Malum dolar 8'e dayandı. Bu indirimler fazla sürmez.

Sistemim:

i5 10400F
MSI B460M Pro anakart
2x8 GB Kingston HyperX Fury 3200MHz
MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s SATA3 2.5

Monitörden beklentilerim;
1080P çözünürlük
1 ms tepki süresi
Minimum 144 Hz
23,6 - 24,5'' ekran boyutu

Marka takıntım yok. Hiçbir markanın fanboyu değilim. Bütçem 1600 TL ama aradaki farkı vermeye değer ise 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hem bu konuyu okuyacak diğer arkadaşlar için de faydalı olabiliriz. Yakın tarihte bu sisteme yakın sistemleri toplayanların çok olduğunu düşünüyorum Hepsi birbirine benziyor ve fiyatları da birbirine yakın. Fakat arada illaki önemli farklılıklar vardır. Linkleri sizinle paylaşıyorum. Önemli olan satıldığı site değil, monitörün kendisi. Monitöre karar verince en uygun ve mantıklı hangi sitede ise oradan alınabilir. Öneriniz paylaştığım linklerin arasındaysa en azından seçenekleri 1-2 adete indirmek çok faydalı olacaktır. Linklerin arasında olmayan önerileriniz varsa sizin de paylaşmanızı rica ediyorum.

Başlıyoruz.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Konunun takibindeyim. 10 saniyede bir sayfayı yeniliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence söylediğin fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı seçim AOC 24G2U gibi geliyor bana herkes memnun bu monitörden F/P olarak çokça öneriliyor forumda popüler bir monitör kısaca bu kadar olumlu yorum varken bence AOC 24G2U tercih etmelisin.

Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle hepinize iyi akşamlar,

Aşağıdaki sistemin için sizinle fikir alışverişi yaparak bir monitör almak istiyorum. Bugün indirim günü olduğu için alışverişi bu gece tamamlamayı düşünüyorum. Malum dolar 8'e dayandı. Bu indirimler fazla sürmez.

Sistemim:

i5 10400F.
MSI B460M PRO anakart.
2x8 GB Kingston HyperX Fury 3200MHz.
MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC.
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s SATA3 2.5.

Monitörden beklentilerim;
1080P çözünürlük.
1 Ms tepki süresi.
Minimum 144 Hz.
23, 6 - 24, 5" ekran boyutu.

Marka takıntım yok. Hiçbir markanın fanboyu değilim. Bütçem 1600 TL ama aradaki farkı vermeye değer ise 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hem bu konuyu okuyacak diğer arkadaşlar için de faydalı olabiliriz. Yakın tarihte bu sisteme yakın sistemleri toplayanların çok olduğunu düşünüyorum hepsi birbirine benziyor ve fiyatları da birbirine yakın. Fakat arada illaki önemli farklılıklar vardır. Linkleri sizinle paylaşıyorum. Önemli olan satıldığı site değil, monitörün kendisi. Monitöre karar verince en uygun ve mantıklı hangi sitede ise oradan alınabilir. Öneriniz paylaştığım linklerin arasındaysa en azından seçenekleri 1-2 adete indirmek çok faydalı olacaktır. Linklerin arasında olmayan önerileriniz varsa sizin de paylaşmanızı rica ediyorum.

Başlıyoruz.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Konunun takibindeyim. 10 saniyede bir sayfayı yeniliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Bu monitörü kullanıyorum. 165 Hz normade ama Hepsiburada yanlış yazmış. Hem IPS panel hem de fiyatı uygun bunu alabilirsin.

Aslında başlık kısmen yanlış oldu, eğer fark değecekse 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Sisteminizden memnun musunuz? Ne zamandan beridir kullanıyorsunuz? Kuzen için fikir belirtmesi açıdan birkaç cümle yazabilir misiniz?
Hepsini bugün aldım. Ben de bilmiyorum. :)

Aslında başlık kısmen yanlış oldu, eğer fark değecekse 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kendi mesajını raporlayarak talep edebilirsin sanırım. Yapabiliyorlarsa yardımcı olurlar emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı