1600-2000 TL Sistem Toplama

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar birisi için 1600 TL bütçe ile sistem topluyorum. Ağır oyunlar oynanmayacak. Minecraft, CS 1.6 ve mini oyunlar oynanacak. Fiyata monitör dahil. Sadece performansı bunlara göre yeterli olsun. Bütün parçaları tek bir yerden almak istiyorum. Gerekirse bütçeyi 2000 TL'ye esnetebiliriz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabildiğim en ucuz bu oldu. İleride bir 4 GB RAM takviye edilebilir. Yurt dışından alma imkanı varsa GT 730 yerine, aynı fiyata Aliexpress'ten GTX 750 Ti öneririm. Çok yüksek miktarda performans artışı sağlayacaktır. Bana kalırsa o şekilde yapın.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar bu seviyedeyken bu bütçeyle sistem toplamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü ileriye dönük olmaz ve bir sürü taviz verilmiş parçalar var maalesef.

Bu bütçede sıfır olarak, düzgün bir sistem toplamak mümkün değil.

Bulabildiğim en ucuz bu oldu. İleride bir 4 GB RAM takviye edilebilir. Yurt dışından alma imkanı varsa GT 730 yerine, aynı fiyata Aliexpress'ten GTX 750 Ti öneririm. Çok yüksek miktarda performans artışı sağlayacaktır. Bana kalırsa o şekilde yapın.

G4400 çift çekirdekli bir işlemcidir. Sanal çekirdeği yoktur. Bu yüzden oyun performansı iyi değil. GT 730 artık o fiyatı hak etmiyor. Hepsiburada üzerinde KDV indirimi var. Palit GT 1030 alınabilir. PowerBoost güç kaynağı ileride sistemi kül eder.

Son düzenleme:
Xeon veya Quad serisi işlemci kullanarak sistem toplamayı düşünebilirsin bence.

Bu bütçeye 0 toplamak kötü olacaktır. Dolar'ın ne olacağı belli değil bakarsınız 5.50 TL olur. Belkide düşer :) Xeon X3440 ile toplanabilir bence.
GTX 1060 3 GB Ekran kartı : Gtx 1060 3gb garantili - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 573432026
X3440 İşlemci : Tahmini Teslimat Zamanı
Gigabyte GA-H55M-S2V anakart (Overclock özelliği yok diye biliyorum varsada çok az.):GİGABYTE GA-H55M-S2V 1156 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 580154295
Zeppelin 8 GB 1600 MHZ RAM : ZEPPELİN 8GB 1600MHZ DDR3 RAM COK UYGUNN - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 550461048
Aerocool VX PSU : Aerocool VX Serisi 400w Güç Kaynağı (AE-VX400) Güç Kaynağı
500 GB HDD : TEMİZ 1 TB HDD - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 580894335
Dark sentinel boş kasa : Dark Sentinel 500w 600w 700w 750w 3 X Led Fan Pencereli Kasa - n11.com (PSU'ya boş ve yan paneli akrilik olarak işaretleyin :) )
Toplam 1846 TL. Ekran kartımız gayet güzel ve işlemcide güçlü. Bu sistemle PUBG oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yaw ben anlatamıyorum galiba PUBG, GTA 8, FAR CRY 9 Oynanmayacak. CS 1.6 ve minecraft soru bu ben PUBG için dizmiyorum sistem sistemi alacak kişinin çocuğunun yaşı küçük zaten ancak bu 2 oyunu ve mini oyunlar oynayabilir. Keşke sorunun tamamını okusanız. Yine de teşekkürler. başka önerisi olan varmı @.I.N.И.A. o sisteme R7 240 takıp daha iyi olmazmı arada en fazla 450 TL fark olur. Parçaların sıfır ve garantili olması daha iyi olur. ve ucuz monitör önerirmisin 300 - 450 TL arası zaten çok fazla oyun oynanmayacak malum.

Bakın madem bu kadar bilgilisiniz. Piyasadan haberiniz var o zaman CS 1.6 ve Minecraft kaldıracak bilgisayar için 2000 TL'ye gerek olmadığını bilirsiniz. Ben yazılarınızı okudum hiç merak etmeyin. CS 1.6 ve Minecraft'ı kaldıracak sistemi 150 TL'ye toplarım ama çöp olur. İyiliğinizi düşünüyorum. Hazır bütçesi varken güzel bir PC'si olsun diye öneri yapıyorum ve siz kötü bir PC tercih ediyorsanız sizin tercihiniz. O zaman başlığı 500-600 TL PC toplama diye değiştirmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı