G4600 alınıp, o oyunlar için HD 630 ile idare edilebilir.
Verdiğiniz sistemi zaten beğenmiştim güzel bir sistem.BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı
Sinerji Value-IOB G4560/8GB/1TB/Onboard (Paylaşımlı Ekran Kartı) Söylediğin oyunlara yeter. İlerde GTX 1050 Ti takarsan bütün oyunları oynayabilirsin. PSU ilk değiştireceğin parça olsun. Alırken adamlara anakartta HDMI girişi var mı yok mu sor mutlaka. Ben aradım bilgi bulamadım. Adamlara mönitörüm HDMI anakartta HDMI girişi var mı diye sor. Yok ise alma. Yoksa mönitörü sisteme bağlayamazsın.
Haklısınız ancak dediğim gibi 1. sınıfa giden çocuk daha ney oynayabilirmi zaten cs yi zor öğrettimAslında güzel değil. Güncellemeye kapalı. Ama 1500 TL'ye dolar 4.7 TL iken en fazla bu. 2. el sistem düşünsen daha güzel sistemler toplanır. Xeon DDR2 sistemler. Arkadaşın 500 TL bütçe arttırsa çok güzel güncel sistemler alınabilinir. Sor belki bütçe arttırabiliyordur. Arttıramıyorsa 2. el ile uğraşmak istemiyorsan bu sistemi al derim. İlerde GTX 1050 Ti takarsın. Her oynu oynatır.
3-4 yıl sonra canavar gibi oynamaya başlarHaklısınız ancak dediğim gibi 1. sınıfa giden çocuk daha ney oynayabilirmi zaten cs yi zor öğrettimŞimdilik Onboard yeterlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.