1600-2000 TL Sistem Toplama

Tamam işte söylediğim sistemi al. CS 1.6 ve minecraft için yeterlidir. İlerde ister R7 240 tak. İster GTX 1050 Ti tak bütün oyunları oyna sana kalmış.

CS 1.6 testi bulamadım. Ama CS:GO'da bile 720P'de 100 FPS verebiliyor. CS 1.6 kesinlikle iyi performansı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

Sinerji Value-IOB G4560/8GB/1TB/Onboard (Paylaşımlı Ekran Kartı) Söylediğin oyunlara yeter. İlerde GTX 1050 Ti takarsan bütün oyunları oynayabilirsin. PSU ilk değiştireceğin parça olsun. Alırken adamlara anakartta HDMI girişi var mı yok mu sor mutlaka. Ben aradım bilgi bulamadım. Adamlara mönitörüm HDMI anakartta HDMI girişi var mı diye sor. Yok ise alma. Yoksa mönitörü sisteme bağlayamazsın.
Verdiğiniz sistemi zaten beğenmiştim güzel bir sistem.

Aslında güzel değil. Güncellemeye kapalı. Ama 1500 TL'ye dolar 4.7 TL iken en fazla bu. 2. el sistem düşünsen daha güzel sistemler toplanır. Xeon DDR2 sistemler. Arkadaşın 500 TL bütçe arttırsa çok güzel güncel sistemler alınabilinir. Sor belki bütçe arttırabiliyordur. Arttıramıyorsa 2. el ile uğraşmak istemiyorsan bu sistemi al derim. İlerde GTX 1050 Ti takarsın. Her oynu oynatır.

Aslında güzel değil. Güncellemeye kapalı. Ama 1500 TL'ye dolar 4.7 TL iken en fazla bu. 2. el sistem düşünsen daha güzel sistemler toplanır. Xeon DDR2 sistemler. Arkadaşın 500 TL bütçe arttırsa çok güzel güncel sistemler alınabilinir. Sor belki bütçe arttırabiliyordur. Arttıramıyorsa 2. el ile uğraşmak istemiyorsan bu sistemi al derim. İlerde GTX 1050 Ti takarsın. Her oynu oynatır.
Haklısınız ancak dediğim gibi 1. sınıfa giden çocuk daha ney oynayabilirmi zaten cs yi zor öğrettim :) Şimdilik Onboard yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı