Sinerji Value-IOB G4560/8GB/1TB/Onboard (Paylaşımlı Ekran Kartı) Söylediğin oyunlara yeter. İlerde GTX 1050 Ti takarsan bütün oyunları oynayabilirsin. PSU ilk değiştireceğin parça olsun. Alırken adamlara anakartta HDMI girişi var mı yok mu sor mutlaka. Ben aradım bilgi bulamadım. Adamlara mönitörüm HDMI anakartta HDMI girişi var mı diye sor. Yok ise alma. Yoksa mönitörü sisteme bağlayamazsın.
Aslında güzel değil. Güncellemeye kapalı. Ama 1500 TL'ye dolar 4.7 TL iken en fazla bu. 2. el sistem düşünsen daha güzel sistemler toplanır. Xeon DDR2 sistemler. Arkadaşın 500 TL bütçe arttırsa çok güzel güncel sistemler alınabilinir. Sor belki bütçe arttırabiliyordur. Arttıramıyorsa 2. el ile uğraşmak istemiyorsan bu sistemi al derim. İlerde GTX 1050 Ti takarsın. Her oynu oynatır.
Aslında güzel değil. Güncellemeye kapalı. Ama 1500 TL'ye dolar 4.7 TL iken en fazla bu. 2. el sistem düşünsen daha güzel sistemler toplanır. Xeon DDR2 sistemler. Arkadaşın 500 TL bütçe arttırsa çok güzel güncel sistemler alınabilinir. Sor belki bütçe arttırabiliyordur. Arttıramıyorsa 2. el ile uğraşmak istemiyorsan bu sistemi al derim. İlerde GTX 1050 Ti takarsın. Her oynu oynatır.
3-4 yıl sonra canavar gibi oynamaya başlar . bence şimdi bir onboard toplayın ondan sonra sistem istediğinde bir tek ekran kartı takarsınız olur biter .
Bu bütçe ile kesinlikle 2.el sisteme yönelmelisiniz.
İnanın ki o fiyata 2.elde alacağınız sistem sıfır toplayacağınız sistemi dörde beşe katlayacaktır.
Size yardımcı olması için beğendiğim birkaç ilanı koyayım şuraya gerisi size kalmış.