1600-2000 TL'ye Notebook Arıyorum

H

Heyie

Ziyaretçi
Merhabalar,
1600-2000 TL arası bütçeyle bir Notebook arıyorum.

- 4 GB RAM'li bilgisayarım yetmiyor. Doğal olarak kasıyor. Bu fiyata genelde 4-5-6 GB'ını kullanacağım 8 GB RAM ideal.

-Aynı anda 10 tarayıcı sekmesi rahat açılsın ve kasmasın.

-Sadece yazın canım sıkıldıkça oyun oynayabilirim. Gta4'e kadar iyi grafiklerde rahat rahat oynayabilsem yeter. 1-2 GB 64bit ekran kartı fazlasıyla yeter bana.

-Notebook dokunmatik olursa çok iyi olur. (sanırım bu fiyata yok, olmasa da olur)

-Bilgisayarın pil ömrü 1-2 saat değil de en azından 3-4 saat gitse mükemmel olur. Malum kırık kasalı Notebook'um 10 saniye dayanıyor, yaşayanlar bilir

-Bilgisayar stabil olsun, kasma ve donma olmasını istemem. 7-8 saat çökmeden açık kalması benim için önemli.

-İşletim sistemi hiç farketmez, hatta freedos da olabilir. Windows 10 kuracağım.

Böyle bir fiyat/performans bilgisayarı bulabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler

Bunu tavsiye edebilirim. Bütçenizi biraz aşıyor ama. Ayrıca dokunmatik cihazların özellikleri düşük oluyor.
Pcdepo'da x550JK var onu da alabilirsin freedos. GTX 850m 1700TL.
4GB Ram var isterseniz 4GB daha takabilirsiniz.
Eğer X555LN pahalı geliyorsa i5 ve freedos hali de burada. Size X550JK tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Fiyatı gerçekten bütçeyi çok aşıyor, 2000 TL tam sınır. Maalesef daha fazla bütçem yok :/

Fiyatı gerçekten bütçeyi çok aşıyor, 2000 TL tam sınır. Maalesef daha fazla bütçem yok :/
Mesaji editledim tekrar bak.
Asus X550JK'ye bak 1720TL. Artan para ile de 4Gb ram daha alirsiniz.
GTX 850 güzel bir kart.

2000 TL ye çok şey bekliyorsunuz ama Asus x550jk f/p olarak en iyisidir.

2000 TL ye çok şey bekliyorsunuz ama Asus x550jk f/p olarak en iyisidir.
Katiliyorum. Asus F/P

Casper bknz.
Lenovo'nun ekran karti da çöp.
Casper şu konu da iyi kışın ısınma masrafiniz olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…