1600-2000 TL'ye Notebook Arıyorum

• Konuyu başlatan Heyie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.118
H

Heyie

Ziyaretçi
Merhabalar,
1600-2000 TL arası bütçeyle bir Notebook arıyorum.

- 4 GB RAM'li bilgisayarım yetmiyor. Doğal olarak kasıyor. Bu fiyata genelde 4-5-6 GB'ını kullanacağım 8 GB RAM ideal.

-Aynı anda 10 tarayıcı sekmesi rahat açılsın ve kasmasın.

-Sadece yazın canım sıkıldıkça oyun oynayabilirim. Gta4'e kadar iyi grafiklerde rahat rahat oynayabilsem yeter. 1-2 GB 64bit ekran kartı fazlasıyla yeter bana.

-Notebook dokunmatik olursa çok iyi olur. (sanırım bu fiyata yok, olmasa da olur)

-Bilgisayarın pil ömrü 1-2 saat değil de en azından 3-4 saat gitse mükemmel olur. Malum kırık kasalı Notebook'um 10 saniye dayanıyor, yaşayanlar bilir :)

-Bilgisayar stabil olsun, kasma ve donma olmasını istemem. 7-8 saat çökmeden açık kalması benim için önemli.

-İşletim sistemi hiç farketmez, hatta freedos da olabilir. Windows 10 kuracağım.

Böyle bir fiyat/performans bilgisayarı bulabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL ye çok şey bekliyorsunuz ama Asus x550jk f/p olarak en iyisidir.
Katiliyorum. Asus F/P

Önerdikleriniz sanki bana yetersiz kalıyor gibi geldi. Ben de araştırdım ve şunları buldum:

www.vatanbilgisayar.com: CASPER CN-VHD4712A CORE İ7 4712MQ 2.30GHZ-8GB-1TB-2GB-15.6-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Çok cazip ama casper olması kafamı karıştırdı.

Bir de bu var:
www.vatanbilgisayar.com: LENOVO G50-70 CORE İ5 4210U 1.7GHZ-6GB-1 TB-15.6"-2GB-W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar güzele benziyor.
Casper bknz.
Lenovo'nun ekran karti da çöp.
Casper şu konu da iyi kışın ısınma masrafiniz olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı