KS
KS
Heyie
Ziyaretçi
Casper'ın kötü yanlarını öğrenebilir miyim. Yani çok güzel gözüküyor ama kötü deniliyor olması kafamı çorba etti.
Malzeme bu kasa da metal ama öteki parcalari kotu anakart vs vs.Casper'ın kötü yanlarını öğrenebilir miyim. Yani çok güzel gözüküyor ama kötü deniliyor olması kafamı çorba etti.
Yapamaz maalesef peynir falan kasaya akar yari da kalir tost isinmaz yapsa da 2. tostu yapamazsiniz.Anladım, çok ısınıyor. Tost makinesi görevini yapar mı![]()
Asus'un GTX 860M modeli var 2600TL fiyati var biraz para biriktirip bunu almanizi tavsiye ederim.http://www.pcdepo.com/asus-gl551jm-dh71-gaming-notebookTost yapsaydı alacaktım casper'ıAsus'u biraz daha araştırmam gerekiyor emin olmak için. Tabii farklı önerilere de açığım
![]()
Biriktirip bunu almaniz cok iyi olacaktir ama biriktirmem derseniz x550JK 8GB Ram GTX 850M sizi bekliyor.Bütçeme göre çok pahalı ama çok da güzel. Biriktirirsem belki alırım.
4-5 sene gider. 4 sene sonra oyunları lowda oynarsin anca ama.Peki ikisini de ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse bana hangisi 'bana' kaç sene gider? Ayrıca yaz tatiline kadar elimdekiyle idare edenilirsem 2600 TL'yi rahat çıkarırım.
Kararım: 3-4 ay sonra alacağım. Erken öneri vermek isteyen olursa açığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.