5600X çok iyidir tabii de 1600 AF ve 3300X arasındaki fiyat farkı düşük diye dedim. Overclock düşündüğün için belki oyun performansına ihtiyacın varsa satıp ufak bir farkla geçilebilir. Tekli çekirdekte Zen2'lerin en agresiflerinden.
5600X çok iyidir tabii de 1600 AF ve 3300X arasındaki fiyat farkı düşük diye dedim. Overclock düşündüğün için belki oyun performansına ihtiyacın varsa satıp ufak bir farkla geçilebilir. Tekli çekirdekte Zen2'lerin en agresiflerinden.
Aslında ben memnunum işlemciden, genellikle single oyunlar oynuyorum ve yazılımcıyım da. İşimi görüyorum yani. Fakat 1-2 aya RX 6600 veya XT olanını alacağım, patates eder mi beni diye sorguluyorum.
Yok ya hocam arttırıyor, ben OC'siz 1600 AF ile Elden Ring'de 45-50 Fps alırken 3.70 sabitleme ile 55-60 alıyorum dışarıda. Optimizasyon leş duymuşsunuzdur belki.
Inteller'deki OC'un oyun performansına katkısı ile AMD modellerindekilerin algoritmik karşılığı birbirinden farklı diye biliyorum. GHz veya mimari farkından oynanılan oyunun optimizasyonuna kadar değişebilen uçsuz bucaksız bir skala aslında bu.
Yok ya hocam arttırıyor, ben OC'siz 1600 AF ile Elden Ring'de 45-50 Fps alırken 3.70 sabitleme ile 55-60 alıyorum dışarıda. Optimizasyon leş duymuşsunuzdur belki.