1600 AF overclock sorunu

BIOS sürümünüz güncel değilse bu rehberi inceleyip güncelleştirin. Güncel olmayan BIOS böyle sorunlar olabiliyor.

BIOS sürümünüz güncel değilse bu rehberi inceleyip güncelleştirin. Güncel olmayan BIOS böyle sorunlar olabiliyor.

Biosum güncel zaten B450 Tomahawk Max 06/09/2020 sürümde yukardaki fotoraftada gözüküyor

Arkadaşları etiketleyeceğim konuya benim bilgim buraya kadar sınırlı hocam daha profösyonellere danışmanız gerek.

@Murat5038 @MF @UBerk.

QPden aldım anakart ve işlemciyi de garanti kapsamına giriyor mu ki acaba, bu arada anakarta tekrar bios güncellemeyi indirdim Core Performance Boost'u kapattım ama yine aynı 1.3 ve 1.325'i denedim 3.2'nin üstüne çıkmıyor test yaptım görev yöneticisine baktım yine 3.2'nin üstüne çıkmadı.

Arkadaşları etiketleyeceğim konuya benim bilgim buraya kadar sınırlı hocam daha profösyonellere danışmanız gerek.

@Murat5038 @MF @UBerk.
OC konularına bakmıyorum deaktif edememe hariç. Eninde sonunda elime düşüyorlar zaten :) Sonradan uğraşacağım şeye yardım etmeye gerek yok kısaca ;)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı