1600 AF sistem CS:GO'da düşük FPS

Makaleler
8
Bu aralar FPS'im aşırı derecede düştü. Eskiden ölüm maçı ve rekabetçi maçlarda 180-220FPS alırken artık 120-180FPS almaya başladım. Sebebini anlayamadım. 1080P'de tüm ayarlar Ultra'da. Her seferinde FPS_MAX 0 yazıyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor

Sistem:
  • R5 1600 AF
  • 1650 Super
  • 8 GB RAM

Öyle illet bir oyun ki tamamen kafasına göre FPS değerleri sunuyor. Ne kadar işlemci oyunuda olsa GTX 950 yerine 1650S takıyorum ve FPS'de oynama olmuyor yine aynı. Dün akşam Benchmark testlerinde 250 veren oyun bugün canı sıkıldığı için 160 FPS falan verebiliyor. Yinede girmeden edemeyen aklımın içine edeyim. Call of Duty; Warzone indirip onu oynayacağım artık. Daralma getiriyor counter artık, bitmiyor derdi kederi.

Öyle illet bir oyun ki tamamen kafasına göre FPS değerleri sunuyor. Ne kadar işlemci oyunuda olsa GTX 950 yerine 1650S takıyorum ve FPS'de oynama olmuyor yine aynı. Dün akşam Benchmark testlerinde 250 veren oyun bugün canı sıkıldığı için 160 FPS falan verebiliyor. Yinede girmeden edemeyen aklımın içine edeyim. Call of Duty; Warzone indirip onu oynayacağım artık. Daralma getiriyor counter artık, bitmiyor derdi kederi.
En iyi yorum :D daha iyi açıklanamazdı doğrusu.

Ah hocam ah kafama göre bir oyun yok ki oynayayım :D Buna muhtaç kaldım, her gün kanser oluyorum ve yeni küfürler türetiyorum. Galiba ben de senin gibi yapacağım :)
Sende bir sıkıntı yok. Source 1 belasından kurtulmadığımız sürece böyle durum.
Source 2, 2-3 seneye çıkar umarım :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı