1600 AF vs 2600

.

En ucuz 1070 TL'ye Ryzen 5 2600 buldum buyurun buradan alabilirsiniz.
@Radyoaktif Baklava Kutusuz olması sorun olmazsa 100TL daha verilip 2600X de alınabilir.

Onu ben de gördüm. Asıl soru 2600X'i kendi stok soğutucusu ile mi gönderecekleri yoksa sıradan stok soğutucu ile mi gönderecekleri. Çünkü malumunuz 2600X'in olayı birnevi kendi kendine overclock olabilmesiydi.
Çoğunlukla oyun oynancaksa 3300X'e bakabilirsin. Zaten bu işlemcilerle arasında ahım şahım bir render performansı olmayacaktır. Olsa olsa 3600 ile olur. O yüzden 3300X daha mantıklı.

Hem ekran kartı darboğazı sorunuyla karşılaşmazsın. Tek çekirdek performansı ve frekansı oldukça yüksek.
Render için HitFilm Express kullanacağım genelde. Ryzen 3 bunun için yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Kendi soğutucusu ile gelmesi gerekiyor.

Eğer öyleyse iyi.
Çoğunlukla oyun oynancaksa 3300X'e bakabilirsin. Zaten bu işlemcilerle arasında ahım şahım bir render performansı olmayacaktır. Olsa olsa 3600 ile olur. O yüzden 3300X daha mantıklı.

Hem ekran kartı darboğazı sorunuyla karşılaşmazsın. Tek çekirdek performansı ve frekansı oldukça yüksek.

O da çok pahalı.Neyse bir yolunu bulacağız artık.Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı