1600 DPI ve 0.125 sens hangi kategoride?

• Konuyu başlatan Groj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 50
1600DPI 0.125 sens hangi kategoride? Yani yüksek düşük anlamında.

Çok düşük kategoride kanka.

Örneğin:

Xantares şu anda değişmediyse 800DPI 1.0 sens.
Donk 800DPI 1.25
Yayıncı rip 800DPI 1.7 sens gibi

Çoğu e sporcu ve yarı prof gamerlar 800DPI>1-2 arası sens ya da 1600DPI>0.5-1 arası kullanmakta.

Valorant'tan bahsediyorsan düşük seviyede ama immo-Radiant seviyeleri onlar.

Valorant'ta bu DPI CS için yaklaşık 0.4 ve bu çok düşük. Flick atamazsın bu sens ile.

@Asım Samet Valorant'ın default sensi CS'den farklı, yani Valorant'taki 1 sens ile CS'deki 1 sens aynı değil (Valorant'taki 1 sens daha yüksek), karşılaştırma için cm/360 kullanmanız daha mantıklı olurdu.

Konu sahibine gelirsek 1600 DPI 0.125 düşük sens sayılır, hangi senste rahat ediyorsanız onu kullanın.

Valorant'ta bu DPI CS için yaklaşık 0.4 ve bu çok düşük. Flick atamazsın bu sens ile.
Profesyonel oyuncular geniş açı flickler ile ilgilenmez, genelde dar açılarda yer tutulur ondan dar açıda en düşük sens ile en yüksek doğruluğu almak için bu kadar düşükte oynar . Yüksek eloda oynamıyorsa gereksiz düşük bir sens bu .

Profesyonel oyuncular geniş açı flickler ile ilgilenmez, genelde dar açılarda yer tutulur ondan dar açıda en düşük sens ile en yüksek doğruluğu almak için bu kadar düşükte oynar. Yüksek eloda oynamıyorsa gereksiz düşük bir sens bu.

Kanka bu sensi kullanan kaç tane e-sporcu var?

@Asım Samet Valorant'ın default sensi CS'den farklı, yani Valorant'taki 1 sens ile CS'deki 1 sens aynı değil (Valorant'taki 1 sens daha yüksek), karşılaştırma için cm/360 kullanmanız daha mantıklı olurdu.

Konu sahibine gelirsek 1600 DPI 0.125 düşük sens sayılır, hangi senste rahat ediyorsanız onu kullanın.

Ben zaten açıklamada dönüştürülmüş sensi de yazdım.

Kanka bu sensi kullanan kaç tane e-sporcu var?

Ben zaten açıklamada dönüştürülmüş sensi de yazdım.
Valorantta bir çok sporcu 0.25-0.35 800dpi arasında geziniyor, 1600dpi'da yarısı olarak hesap et .

Pro oyuncu değilsen önemli olan 90 FOV ayarlayıp bileğini zorlamadan bileğini sağa veya sola çok zorlamadan çevirdiğinde 90 derece dönüş yapabiliyor olmaktır . O sens senin için en iyi senstir .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı