1600 ₺ ekran kartı önerisi

Tüm ayarları en yükseğe getirdiniz mi? Eğer en yüksekte ise DSR açmaktan başka bi yol göremiyorum.

Ne gibi bir faydası olur hocam bir de bi bencmark sonuçları atmak istedim aynı sistem ama aradaki fps farkı çok fazla. Tüm ayarları aynı yaptım ve onun ekran kartı 2gb kullanıyor ben de ise 4 gb.Yüksek değeri olanlar onun. :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    113,2 KB · Görüntüleme: 111
  • Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2017-9-27-18-33-57.jpg
    Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2017-9-27-18-33-57.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaş bu kartı almış zaten. Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
Bundan sonra ki sorununun monitörün 1080p den daha düşük çözünürlükte olması yüksek ihtimal.

Kesinlikle saçmalıyorsunuz. Monitör FPS'yi etkileyen bir parça değildir. Ayrıca bu tamamen mantık dışı. Görüntü kalitesi düştükçe FPS artar.

Ayrıca ekran kartında servislik bir durum var gibi. Gerekli yazılım kontrollerini yaptıktan sonra garantiye göndermesini öneririm.

Kesinlikle saçmalıyorsunuz. Monitör FPS'yi etkileyen bir parça değildir. Ayrıca bu tamamen mantık dışı. Görüntü kalitesi düştükçe FPS artar. Arkadaşın yaşadığı sorun ile konu başlığı uyuşmuyor ayrıca. Lütfen arkadaş başka bir konu açsın ve fikirlerinizi orada paylaşın.
Kardeşim sen bu kadar iddialı konuşmadan biraz araştır istersen. Güçlü bir ekran kartını örneğin GTX 1060 ı 1024*768 bir monitörde kullanırsan ekran kartı tam performans veremez ve FPS de düşer. Sen "Görüntü kalitesi düştükçe FPS artar" demişsin ya işte güçlü bir ekran kartı düşük çözünürlükte bir monitörde kullanırsan teorik olarak FPS nin çok yükselmesi gerekir ama işlemci ekran kartının hızına yetişemeyeceği için dar boğaz olur. Daha ayrıntılı bilgiyi araştırarak edine bilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı