1600₺ IPS panelli monitör tavsiyesi

Lucresia

Decapat
Daha fazla  
Bütçe: 1600
Oyunlarda gecikme yaşamadığım, görüntü kalitesi iyi olan IPS ekranlı monitör araştırması içindeyim. Önerisi olan var mı?

Bütçeyi 200 lira kadar artırabilirseniz,

Şu iki monitöre bakabilirsiniz, ikiside IPS panel, 1ms gecikme hızına ve 144 Hz yenileme hızına sahip.

Hocam attığınız ilk monitör TN panel.

Bütçe: 1600
Oyunlarda gecikme yaşamadığım, görüntü kalitesi iyi olan IPS ekranlı monitör araştırması içindeyim. Önerisi olan var mı?
Ben de sizin durumdayım ve araştırdım
Ben bu ürünü almaya karar verdim.
Dahili hoparlör var diye.

Acer Nitro 23.8 VG240YS 1920x1080 165Hz Hdmı Dp 2ms IPS Monitör - ebrarbilgisayar.com Acer Nitro 23.8 VG240YS 1920x1080 165Hz Hdmı Dp 2ms IPS Monitör - ebrarbilgisayar.com

Ebrar ile iletişime geçtim 2 farklı cevap aldım.
Ölü pixel olursa değişim olur mu diye
Telefondan aradım 1 pixel ile değişim/iade olur dediler
WhatsApptan yazdım 5 pixel olması lazım dedi
Durumu belirtince tamam pazartesi sana kesin cevap yazarız dedi.
Pazartesiyi bekliyorum.

Dahili Hoparlör benim işime yaramaz açıkcası, FPS oyunlarında 60HZ Laptop monitör ile sıkıntı yaşıyorum ve belirttiğim fiyat içerisinde monitör arıyorum. Aslında dün MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü 1500TL'ye alacaktım fakat fiyatı değişmiş, şansızlık.
Yorum yapanlara teşekkür ederim, eve geçince müsait zamanımda teker tekrar bakacağım. Önerilerinize hala açığım.
Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum.
144HZ, IPS ekran, en düşük 24' ekran monitör arıyorum. Bir oyuncu monitöründe daha neye bakılmalı bilmediğim için detay veremiyorum.

İkisi arasındaki fark nedir? LG gayet hoşuma gitti, marka karşılaştırılması yapılsa güven olarak LG bir tık önde gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı