TN vs IPS panelli monitör

Alınca mutlaka yorumunu bekliyorum tamam unutma sakın.

Unutmam merak etme. Neredeyse yanlış bilgi sahibi oluyordum araştırmasam. Tam bilmiyorsan yorum yapmamanı tavsiye ederim git bak bakalım 980 Ti G-SYNC destekliyor mu desteklemiyor mu? Kartın kutusunun üstünde kocaman G-SYNC yazıyor.
Unutmam merak etme. Neredeyse yanlış bilgi sahibi oluyordum araştırmasam. Tam bilmiyorsan yorum yapmamanı tavsiye ederim git bak bakalım 980 Ti G-Sync destekliyor mu desteklemiyor mu? Kartın kutusunun üstünde kocaman G-Sync yazıyor.

O VG248QG olmaz başka monitör olur yani.

Unutmam merak etme. Neredeyse yanlış bilgi sahibi oluyordum araştırmasam. Tam bilmiyorsan yorum yapmamanı tavsiye ederim git bak bakalım 980 Ti G-Sync destekliyor mu desteklemiyor mu? Kartın kutusunun üstünde kocaman G-Sync yazıyor.

İstediğin monitörü al çalıştır o ekran kartıyla tamam ama bütçe 3K'yı geçmeyecek.

Sağ altta ne yazıyor bak bakalım.
Bütçemden sizene istersem 4K'lık alırım :D.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    223,5 KB · Görüntüleme: 31
Haksız olduğunu görünce ortadan sıvışmak güzel hamle.

Yahu cahilsin anladık tamamda bu kadar da üstüne gitme be birader o G-Sync ne için biliyor musun? Monitörde G-Sync desteiğinin gerçeği varsa çalıştırabiliyorsun 3 k ver üzeri monitörlerde senin dediklerinde FreeSync desteği var GTX 10 seri ver üstü yazılımla G-Sync veriyor anladın mı? O kutuda G-Sync yazıyor diye G-Sync kullanamayacaksın ucuz monitörlerde akşam akşam yardım edelim diyoz bokunu çıkardın iyice ha.

Yahu cahilsin anladık tamamda bu kadar da üstüne gitme be birader o G-Sync ne için biliyor musun? Monitörde G-Sync desteiğinin gerçeği varsa çalıştırabiliyorsun 3 k ver üzeri monitörlerde senin dediklerinde FreeSync desteği var GTX 10 seri ver üstü yazılımla G-Sync veriyor anladın mı? O kutuda G-Sync yazıyor diye G-Sync kullanamayacaksın ucuz monitörlerde akşam akşam yardım edelim diyoz bokunu çıkardın iyice ha.

Dostum bende sana dedim ki o monitörler olmaz başka monitör bakarım dedim gerçekten G-SYNC destekleyenlere bakarım dedim sende bunu anlamadım.
Sen bana direk diyorsun ki 900 serisi hiç G-SYNC desteklemiyor.
Giderim 3K veririm o zaman gerçek G-SYNC'li monitöre oynarım oyunumu o zaman.

Dostum bende sana dedim ki o monitörler olmaz başka monitör bakarım dedim gerçekten G-Sync destekleyenlere bakarım dedim sende bunu anlamadım.
Sen bana direk diyorsun ki 900 serisi hiç G-Sync desteklemiyor.

Yorumlara iyi bak öyle bir şey demişim mi sen sizofrenlik yapıyorsun sana 3 bin TL üzeri alırsan çalıştırırsın diyorum değil mi?

Yorumlara iyi bak öyle bir şey demişim mi sen sizofrenlik yapıyorsun sana 3 bin TL üzeri alırsan çalıştırırsın diyorum değil mi?

Sadece 1000 serisi üstü oluyor demiştin.

O zaman bu 2K-2.5klık monitörlerde neden G-SYNC yazıyorlar üzerine milleti kandırıyorlar o zaman.

Sadece 1000 serisi üstü oluyor demiştin.

O zaman bu 2K-2.5klık monitörlerde neden G-Sync yazıyorlar üzerine milleti kandırıyorlar o zaman.

Milleti kandırmıyorlar adamlar GTX 10 serisi ve üstü modelin varsa yazılım destekli G-Sync'yi kullanabilirsin diyor. Ve DP kablosu istiyor. Benin monitör MSI G241 ve ASUS vpqq FreeSync var ama dedğiğim özellikli ekran kartın varsa G-Sync açıyorsun olay bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı