1600 Liralık Sistem Toplama

Ben benim sistemimin kusursuzluğundan yana herhangi birşeyden bahsetmedim. Burada arkadaşa önerdiğim sistem zaten alternatif. Sana daha önce de söyledim adamın başına silah dayayarak bunu alacaksın mı dedim? Gtx 980 kaldıracak işlemci diyorsun. Benim zaten bu sistemi önermemdeki amaç bu. İlerde ekran kartını upg. etmek isterse hem ekran kartı hemde işlemci yükseltmek zorunda kalmasın diye i5 4460 önerdim. Olayıları yanlış yere çekip durma. Bozulacaksa Frisby de CM de bozulacak demişsin madem öyle niye millet CM alıyor?

Mesajlarımın hiçbirisinde "Sen bu işi bilmiyorsun" demiş miyim? Beni eleştirirken iki defa düşün diyorsun :D Sana benim bu sistemi kurmamdaki sebeplerimi yazdım ve senin "Bozulacaksa CM de bozulacak Corsair'de" lafına takıldım buna da güzel kafalarmış kardeş dedim. Ve lafımın arkasındayım.

Gelelim performans konusuna. Ben kendi sistemimin daha performanslı olduğunu söylemedim ki? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Daha iyi alternatif varsa sun dedim bunu da birşeyler öğrenmek için söyledim ve bu konuda yani öğrenmek konusunda samimi olduğumu da belirttim herhangi bir kinaye söz konusu değil o mesajımda. Ben i5 daha geleceğe dönük olduğu için ilerde bu sisteme daha üst model bir ekran kartı takılmak istense işlemci+ ekran kartı değişikliği ortadan kalkacak diye i5 4460 önerdim.

Ayrıca insan sarrafıymışsın gibi de benimle alakalı kişisel analizlerde bulunma çünkü söylediklerinde isabet payı yok.

İyi olmayan alternatif sunma o zaman.
 
İyi olmayan alternatif sunma o zaman.
:D Emredersin paşam. İşlemci güçlü tutulursa ne olur diye böyle bir alternatif sundum alternatifin amacı budur zaten belli bir konuda farklı fikirleri görmek ve ona göre karar vermek içindir. Arkadaş ne istiyorsa ona karar versin.
 
:D Emredersin paşam. İşlemci güçlü tutulursa ne olur diye böyle bir alternatif sundum alternatifin amacı budur zaten belli bir konuda farklı fikirleri görmek ve ona göre karar vermek içindir. Arkadaş ne istiyorsa ona karar versin.

Arkadaş bilmediği için bilen kişiden cevap almak istiyor.
 
1.PNG
 
Buyur kardeş seni gerçekten rahatlatır bu sistem işlemciye oc yapmalısın onlarca videosu var bakarak yapabilirsin. Ram tek modül çünkü ilerde yükseltme şansın var. Kendimde bu sistemden toplayacağım.
 

Dosya Ekleri

  • YENİ SİSTEM.PNG
    YENİ SİSTEM.PNG
    64,4 KB · Görüntüleme: 223
Monitörlü sistem vatandan :) Sinerjiden alırım dersen i3 4170+GTX750Tİ Sistem alabilirsin. Orda fiyatlar biraz daha iyi.
 

Dosya Ekleri

  • apu monitor.png
    apu monitor.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 248
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı