Arduo
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Ben benim sistemimin kusursuzluğundan yana herhangi birşeyden bahsetmedim. Burada arkadaşa önerdiğim sistem zaten alternatif. Sana daha önce de söyledim adamın başına silah dayayarak bunu alacaksın mı dedim? Gtx 980 kaldıracak işlemci diyorsun. Benim zaten bu sistemi önermemdeki amaç bu. İlerde ekran kartını upg. etmek isterse hem ekran kartı hemde işlemci yükseltmek zorunda kalmasın diye i5 4460 önerdim. Olayıları yanlış yere çekip durma. Bozulacaksa Frisby de CM de bozulacak demişsin madem öyle niye millet CM alıyor?
Mesajlarımın hiçbirisinde "Sen bu işi bilmiyorsun" demiş miyim? Beni eleştirirken iki defa düşün diyorsunSana benim bu sistemi kurmamdaki sebeplerimi yazdım ve senin "Bozulacaksa CM de bozulacak Corsair'de" lafına takıldım buna da güzel kafalarmış kardeş dedim. Ve lafımın arkasındayım.
Gelelim performans konusuna. Ben kendi sistemimin daha performanslı olduğunu söylemedim ki? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Daha iyi alternatif varsa sun dedim bunu da birşeyler öğrenmek için söyledim ve bu konuda yani öğrenmek konusunda samimi olduğumu da belirttim herhangi bir kinaye söz konusu değil o mesajımda. Ben i5 daha geleceğe dönük olduğu için ilerde bu sisteme daha üst model bir ekran kartı takılmak istense işlemci+ ekran kartı değişikliği ortadan kalkacak diye i5 4460 önerdim.
Ayrıca insan sarrafıymışsın gibi de benimle alakalı kişisel analizlerde bulunma çünkü söylediklerinde isabet payı yok.
İyi olmayan alternatif sunma o zaman.