1600 Liraya Sistem Toplama

enstran61

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle bayağıdır takip ettiğim ama ancak üye olabildiğim technopat ailesine hayırlı ramazanlar diliyorum. 15 gündür sistem toplama ile alakalı çok yer gezdim, dolaştım, videoları inceledim ama hala bi arpa boyu yol almış değilim..

Konuya gelicek olursam oyun sistemi toplayayım hem yaz geliyor hemde okulu uzattık biraz can sıkıntısını gidereyim diye yola çıktım ama bu konulardan hiç anlamadığımı anca farkettim...

Değerli arkadaşlar kardeşlerim, Romalılar :) bana 2 sene kadar sıkıntı çıkarmayacak ( malum okul biter anca toplarım ) daha sonra upgrade edebileceğim, oyunlarda iyi fps alabileceğim ( shadow of mordor, civizilization 5, GTA 5 gibi) 1,500 1,600 TL arası bi sistem önerebilir misiniz ??

Eski oyunları oynaya oynaya lakabım antikacıya çıktı :) Şimdiden teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
İstersen stock fanıda kullanabilirsin ama yüksek overclock değerlerine ulaşamazsın.
 
eyw hocam teşekkür ederim... bi de bu sisteme örnek olabilecek bi monitör tavsiyesi verir misin ... çok pahalı olmamakla bereber kendime hediye aldırcam da onu :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı