1600 TL 2. El Sistem Toplama

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Konuda da göründüğü üzere, 1600 TL'ye sistem toplamam lazım. 2. ele nasıl bir şey toplayabilirim? Yardımcı olabilir iseniz link ile, sevinirim. Bütçesi düşük olduğunu biliyorum ancak bir arkadaşımı sevindirmek adına yardımınızı bekliyorum. Mümkün ise link ile tavsiyelerde bulunun. İstanbul'da yaşıyorum.

Konuda da göründüğü üzere, 1600 TL'ye sistem toplamam lazım. 2. ele nasıl bir şey toplayabilirim? Yardımcı olabilir iseniz link ile, sevinirim. Bütçesi düşük olduğunu biliyorum ancak bir arkadaşımı sevindirmek adına yardımınızı bekliyorum. Mümkün ise link ile tavsiyelerde bulunun. İstanbul'da yaşıyorum.
İ5 2.nesil kasa satıyorum ilanımda bakabilirsiniz uyarsa.

Monitör dahil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı