En başarılı Türk rapçi kimdir?

En başarılı Türk rapçi kimdir?

• Rota

Oy: 0 0,0%
  • Stabil

• Hidra

• Ceg

Oy: 1 10,0%
  • Ceza

Oy: 5 50,0%
  • Norm Ender

Oy: 2 20,0%
  • Gazapizm

• Şehinşah

• Saian

• No 1

• Motive

Oy: 2 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Şu anki zaman için: dinlemiyorum ama Lvbel C5 olabilir. Konser yönetimi prodüksyon genel kalite hiç biri yok ama gerçek bu.
Genel: Ceza.

Çoğunluk klasik diyecek ama bence Ceza'dır ya günümüzde rap trap olarak tarzı daha fazla tutulsa da başarı olarak o zamanların üst seviyesiydi. Ülkemizde türün yayılmasında aşırı etkili rapçilerden biriydi hatırlıyorum 2007-2016 aralığında dizilerde bile çalıyordu şarkılara klipler çekiyordu radyoda hatta ortaokuldan gelirken walkmanimden dinlerdim. Şimdilerde adamı protest şarkı çıkarmıyor işte çekingen biri diye eleştirselerde ben sanatçı kimliği olarak baktığım zaman kendisini kanıtlamış bir rapçi olarak hatırlayacağım.

Çoğunluk klasik diyecek ama bence Ceza'dır ya günümüzde rap trap olarak tarzı daha fazla tutulsa da başarı olarak o zamanların üst seviyesiydi. Ülkemizde türün yayılmasında aşırı etkili rapçilerden biriydi hatırlıyorum 2007-2016 aralığında dizilerde bile çalıyordu şarkılara klipler çekiyordu radyoda hatta ortaokuldan gelirken walkmanimden dinlerdim. Şimdilerde adamı protest şarkı çıkarmıyor işte çekingen biri diye eleştirselerde ben sanatçı kimliği olarak baktığım zaman kendisini kanıtlamış bir rapçi olarak hatırlayacağım.
Kesinlikle, Cartel'le başlayan Türkçe Rap 2000'li yıllarda Ceza ve Sagopa ile temelini attı. Hatta birçok rapçi de Ceza'nın birkaç şarkısını dinleyerek rap'e ilgi duymaya başladı ve zaman zaman sektör büyüdü, ortalığı kasıp kavuran rapçiler ortaya çıktı. Ama hiçbiri bir Eminem düzeyinde değildi.

"Köpek" derken motiveyi mi kastettin?
Bence öyle düşünme. Motive'nin de duyguyu yansıtabildiği parçaları var. Bazı şarkıları çalıntı olsa da seri üretim yapabilen rapçilerden.

Anketi sonradan gördüm lvbel C5'ten bahsediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı