1600 TL AMD sistem toplama

Bütçe
1600
Yablız benim bildiğim 3000G 2667'den fazla MHz desteklemiyor, yanlış biliyorsam cahilliğime sayın.

Ma

3000G zaten işlemciden sayılmaz ona bakmaya bile gerek yok onun yerine 2200G/3200G almaya çalışılmalı ki zaten GT 730 mu yoksa GT 710 gibi mi bir ekran kartı vardı tam hatırlayamadım üstelik 2 çekirdek.

Çift kanal RAM ile minimum 3200G bir sistem toplamanız gerekir. APU sistemler hatta direkt AMD işlemciler RAM'den güçlenir geleceğe yönelik bir yatırım yapmanız sağlıklı olur. İleri de RX 570 seviyelerinde bir ekran kartına geçiş yaptığınızda gayet iyi verim alırsınız. Bütçenizi zorlayamıyorsanız (çift kanal RAM için) en azından minimum 3000MHz RAM seçmeye çalışın.

3000G zaten işlemciden sayılmaz ona bakmaya bile gerek yok onun yerine 2200G/3200G almaya çalışılmalı ki zaten GT 730 mu yoksa GT 710 gibi mi bir ekran kartı vardı tam hatırlayamadım üstelik 2 çekirdek.
Önemli değil 8GB 2400MHZ ramle CSGO'da 150'nin altında düşmüyor, ortalama 180 Falan
Peki PUBG MOBİL açarmı
Açar, Lite'da oynayabilirsin (PC)

İndirimden parçaları almaya şimdiden başlayın bencr 2 gün sonra Gaming Gecesi var.

Bu sistemde hangi oyunlar oynanır?

2 çekirdek işlemci ve ekran kartı GT 730 gibiydi sanırım. GTA 5'i zor açar gibi ama açar sanırım ondan eminim ama 2200G almaya çalışın mümkünse.
Ne açmiyacakmış, orta GT 730 a falan gerek yok.
Kendi entegre grafik Vega 3'üyle 720P orta ayar GTA V'i rahat oynarsın.
Bu sistemle hangi oyunlarda kaç fps alıyorsun?

Başka hangi oyunlar?
Kanka senin için rahat olsun GTA V istiyosan rahatça oynarsın ekran kartını şimdi almaya gerek yok ,kendi içindeki Vega 3'le yağ gibi akar. Zaten GT 730 falan 3000g'ye az gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…