1600 TL AMD sistem toplama

Bütçe
1600
Ne açmiyacakmış, orta GT 730 a falan gerek yok.
Kendi entegre grafik Vega 3'üyle 720P orta ayar GTA V'i rahat oynarsın.

Kanka senin için rahat olsun GTA V istiyosan rahatça oynarsın ekran kartını şimdi almaya gerek yok ,kendi içindeki Vega 3'le yağ gibi akar. Zaten GT 730 falan 3000g'ye az gelir
Peki ya hocam başka hangi oyunlar oynanır?

Ne açmiyacakmış, orta GT 730'a falan gerek yok.
Kendi entegre grafik Vega 3'üyle 720P orta ayar GTA V'i rahat oynarsın.

Kanka senin için rahat olsun GTA V istiyorsan rahatça oynarsın ekran kartını şimdi almaya gerek yok, kendi içindeki Vega 3'le yağ gibi akar. Zaten GT 730 falan 3000G'ye az gelir

GT 730 almasına gerek yok ki zaten Vega 3, GT 730 gücünde diye biliyorum.

Valorant, CSGO , Minecraft , Lol sıkıntısız oynarsın,
GT 730 almasına gerek yok ki zaten Vega 3, GT 730 gücünde diye biliyorum.
Tamam videosunu attım ordan bakabilirsiniz hocam gayette güzel FPS değerleri bence ama yüksek grafik takıntısı varsa ilerde en az GT 1030 ekleyebilir ki şu an zaten gayet güzel sistem bende var o yüzden söylüyorum. Sadece ramlerim 2400MHZ 4GB x 2
En yeni çıkan hayvan gibi grafikleri olan oyunlar hariç çoğu oyun

.

2X Longline LNGDDR424004GB 4 GB DDR4 2400 MHz PC RAM Fiyatları ve Özellikleri.

.

.

1599 TL kasaya bütçe kalmadı fakat gayet iyi bir sistem ileride güç kaynağınızı yenilersiniz SSD eklersiniz bir de RX 570 eklersiniz çok güzel bir sistem olur.

Son düzenleme:
.

.

2X .

.

.

Dostum o bütçeye alabileceğin en yüksek performans bu sistemde ileride yükseltmeyi planlamıyorsan sistemini alacağın en yüksek performansı bu sistemde alırsın yükseltmeyi düşünüyorsan içinde Athlon 200GE olan bir sistem almalısın fakat bu sistemde de kasa için bütçe yetmedi uzay montaj kullanabilirsin sorun olmaz 1617 TL.
Dostum ben intel tercih etmiyorum ama teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı