1600 TL kablosuz fare önerisi

Bütçe
1600
Peki kaç günde geldi? Garanti için nereye gönderiliyor? Kaç dk da şarj oluyor ve şarjı ne kadar dayanıyor? Yurt dışından geliyorsa direkt 1600e elimize ulaşıyor mu yoksa vergi vs ekleme oluyor mu?
Yurtiçinden geliyor, ben on siparişle aldigim icin 4 gun sonra geldi. Su anda stoklarında mevcut, muhtemelen simdi sipariş verseniz yarin veya perşembe elinizde olur. Gunde 6-7 saat kullandim, 1 haftada %50'ye dustu şarjı. 1 saate yakin surede de doldu tekrar. Direkt 1600'e elinize ulaşıyor. Garanti vs icin Connect Game'e mail atmanız gerekiyor, garantilik bir isiniz olursa yani. Kutuyu açarsanız iade kabul etmiyorlar, yasadisi olmasina ragmen.
 
İstanbuldan geliyor kargo. 1 hafta gider şarjı ( kullanıma bağlı) . 2 günde geldi (pazartesi öğleden sonra verdim, çarşamba elime geldi.) garanti olayını bilmiyorum, bakmadım.
 
Yurtiçinden geliyor, ben on siparişle aldigim icin 4 gun sonra geldi. Su anda stoklarında mevcut, muhtemelen simdi sipariş verseniz yarin veya perşembe elinizde olur. Gunde 6-7 saat kullandim, 1 haftada %50'ye dustu şarjı. 1 saate yakin sürede de doldu tekrar. Direkt 1600'e elinize ulaşıyor. Garanti vs icin connect Game'e mail atmanız gerekiyor, garantilik bir isiniz olursa yani. Kutuyu açarsanız iade kabul etmiyorlar, yasa dışı olmasina ragmen.

Ürün başka cihaz ya da bir kusuru olduğu zaman iade yerine garantiye giriyor o zaman. Garantisi 2 yıl mı? 2. ele yönelsem nasıl olur?
 

Geri
Yukarı