8 837900 Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 9 29 Eylül 2024 #1 Bana 1600 TL'lik kablolu kablosuz fark etmez. Sessiz switch e sahip olan %75 kapsayan klavye lazım. Örnek olarak bu klavye gibi olması lazım tuş diziliminin. Önere bilecek ya da kullanmış varsa önersin.
Bana 1600 TL'lik kablolu kablosuz fark etmez. Sessiz switch e sahip olan %75 kapsayan klavye lazım. Örnek olarak bu klavye gibi olması lazım tuş diziliminin. Önere bilecek ya da kullanmış varsa önersin.
thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 Vallahi hocam bende sordum bana da hiç cevap gelmedi . Aralarında en iyisi K87 Pro gibi duruyor. Bende bayağı bir araştırdım bunu buldum.
Vallahi hocam bende sordum bana da hiç cevap gelmedi . Aralarında en iyisi K87 Pro gibi duruyor. Bende bayağı bir araştırdım bunu buldum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 Vergi sınırı düşüp vergiler artmasa bir sürü klavye önerirdik. Ama şu an maalesef 2 3 seçeneğiniz var.
Vergi sınırı düşüp vergiler artmasa bir sürü klavye önerirdik. Ama şu an maalesef 2 3 seçeneğiniz var.
thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #4 Yeyil dedi: Vergi sınırı düşüp vergiler artmasa bir sürü klavye önerirdik. Ama şu an maalesef 2 3 seçeneğiniz var. Genişletmek için tıkla... Sizde doğru diyorsunuz. Keşke dediğiniz gibi olsaydı..
Yeyil dedi: Vergi sınırı düşüp vergiler artmasa bir sürü klavye önerirdik. Ama şu an maalesef 2 3 seçeneğiniz var. Genişletmek için tıkla... Sizde doğru diyorsunuz. Keşke dediğiniz gibi olsaydı..