Herkese kolay gelsin yaklaşık 1600 TL kadar bir bütçem bulunmakta. Yaklaşık 4 gündür araştırıyorum ve bu fiyat aralıklarında casper yada exper dışında birşey yok.bu forumda nekadar makale okuduysam "casper pişmanlıktır" sözü geçiyor.tabi asus da var ama onlarda cep yakacak kadar fazla. Ve işin doğrusuysa bilgisayar toplama hakkında eser miktarda bilgim mevcut bende uzmanlardan yardım almak için bu konuyu açıyorum. Şu an kullandığım dizüstü neredeyse 5 yıllık bu konuyu 2 kez yazmam gerekti.
Çünkü yazarken aşırı ısınmadan dolayı kapanma yaşadım.aslında bana yeterli olabilecek özellkikler şunlar.
İşlemcisi intel core i3 olabilir (genellikle 3.0 - 3.3 arası değişiyor sanırım). İşlemcinin i3 yada i5 olması oyunlarda nekadar etki ediyor acaba bir fikrim yok.
Ram sanırım orta seviye için 4 GB yeterli.
Ekran kartı sanırım forumda okuduklarıma göre nvidia tercih ediliyor ekran belleği de 1 GB yeterli sanırım.
(eğer bütçe yetiyor ise 2 olabilir)
Anakart ve hard disk için düşüncem yok .
Ve bu fiyata monitör dahil değil unuttuğum birşey varsa eklerseniz sevinirim.
Çünkü yazarken aşırı ısınmadan dolayı kapanma yaşadım.aslında bana yeterli olabilecek özellkikler şunlar.
İşlemcisi intel core i3 olabilir (genellikle 3.0 - 3.3 arası değişiyor sanırım). İşlemcinin i3 yada i5 olması oyunlarda nekadar etki ediyor acaba bir fikrim yok.
Ram sanırım orta seviye için 4 GB yeterli.
Ekran kartı sanırım forumda okuduklarıma göre nvidia tercih ediliyor ekran belleği de 1 GB yeterli sanırım.
(eğer bütçe yetiyor ise 2 olabilir)
Anakart ve hard disk için düşüncem yok .
Ve bu fiyata monitör dahil değil unuttuğum birşey varsa eklerseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: