1600 TL PC Toplama

Tüm sistemi mi yoksa parçalarımı ? ve oynadığı oyunlar nedir ?

en azından 1 yıl idare eder
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşlar kredi kartıma para atıp 2500 liraya bir sistem aldım oglana ama 8gb ram olmasına rağmen ekran kartı ramdenmi yiyormuş ne kapatılıyormuş kapatmamıza gerek varmı yoksa gerekli bişeymi nede olsa durduk yere yemez ekran kartı

arkadaşlar kredi kartıma para atıp 2500 liraya bir sistem aldım oglana ama 8gb ram olmasına rağmen ekran kartı ramdenmi yiyormuş ne kapatılıyormuş kapatmamıza gerek varmı yoksa gerekli bişeymi nede olsa durduk yere yemez ekran kartı

arkadaşlar 2 milyara bir sistem aldım fakat bu seferde 8gb ram olmasına rağmen ekran kartımı ne yiyormuş rami 5 gb kullanılabiliyormuş kapatılıyormuş galiba bu kapatmaya gerek varmı yoksa gerekli olan bişeymi nede olsa durduk yere yemez
Keşke sormadan almasaydınız, sistem özellikleri nedir?

MSİ H110m provd 8gb 2133mhz ram gtx 1050ti g4560 500w 3 kırmızı led fan kasa

dediğim gibi herşeyi yaptık tek sıkıntım o baba diyor onu kapatmaya gerek varmı yoksa dursunmu

i3 6100 pardon

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı