Hocam merhaba, konuyu hortlatmis gibi olacagim ama protein tozu almam gerekli. 3 sene once spor yapiyorken Optimum whey kullaniyordum fakat su an aldi basini gitti fiyatlar. Bütçem 1500-1600 TL kadar ne onerirsiniz? Supplementlerin kendi 2 KG 999 TL, bunun yani sira Scitec 2300 gr 1600 TL. Daha once Scitec kullanmistim fena değildi, bu bütçe araliginda en mantikli secim sizce hangisi olur?
Bu arada Big Joy da o fiyatlarda olmasi gerekli hatta daha uygun Scitec'ten.
Evet benim şu an kullandığım supplement bu. Fakat geçen gördüğüm analiz sonuçlarında glisin miktarının çok fazla çıkmasından dolayı yeniden almakta çekiniyorum. Yoksa ben çok memnunum.
Evet benim şu an kullandığım supplement bu. Fakat geçen gördüğüm analiz sonuçlarında glisin miktarının çok fazla çıkmasından dolayı yeniden almakta çekiniyorum. Yoksa ben çok memnunum.
Valla inan ben de cok kararsiz kaldim, @emircanunlts hocam ne der bilmiyorum ama o supplementlerinkini oneriyordu en cok f/p olarak yanlis hatirlamiyorsam. Kendisi gorunce yazar zaten merakla bekliyorum.
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Muscletech Nitrotech Performance 1814 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Nutrend %100 Whey Protein 2250 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Olimp Whey Protein 1800 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Nutrend %100 Whey Protein 2250 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Olimp Whey Protein 1800 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Hocam onerileriniz icin cok teşekkürler, halihazırda kreatinin yani sira Scitec'in BCAA+glutamine Xpress urununu de kullanıyorum, Scitec'in protein tozunu ayrica 3 sene evvel kullanmistim. Muscletech denemek istiyordum epeydir ama Nutrend ile Musletech arasindayim Scitec de servis fiyati bakimindan aklimi celmiyor degil, neyse birini secmeye calisacagim.
Muscletech'in kreatinsiz versiyonunu yeni bitirdim. Çikolata aromasını tavsiye ederim. Yalnız supplementler.comda havale indirimi ile 1700 liraya denk geliyor.
Muscletech'in kreatinsiz versiyonunu yeni bitirdim. Çikolata aromasını tavsiye ederim. Yalnız supplementler.comda havale indirimi ile 1700 liraya denk geliyor.