1600 TL protein tozu önerisi

koraybayram

Hectopat
Ben şahsen tercih etmiyorum. Ne alacaksanız, bütçenize göre ithal mal önerebilirim. Hardline'da tavsiye etmiyorum.

Hocam merhaba, konuyu hortlatmis gibi olacagim ama protein tozu almam gerekli. 3 sene once spor yapiyorken Optimum whey kullaniyordum fakat su an aldi basini gitti fiyatlar. Bütçem 1500-1600 TL kadar ne onerirsiniz? Supplementlerin kendi 2 KG 999 TL, bunun yani sira Scitec 2300 gr 1600 TL. Daha once Scitec kullanmistim fena değildi, bu bütçe araliginda en mantikli secim sizce hangisi olur?

Bu arada Big Joy da o fiyatlarda olmasi gerekli hatta daha uygun Scitec'ten.

Big Joy Big Whey Classic Whey Protein 2376 Gr - Whey Protein

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral bende bigjoy karın ağrısı yapıyor. Tadı da biraz tuhafıma gidiyor.

Sana bunu öneririm Türkiye'deki en kaliteli marka. Ayrıca indirim koduna testo10 yazarsan 150 lira indimli geliyor. Gerçi hepsini bilirsin.

Son düzenleme:
Yine de acikcasi bunlar pek kafama yatmadi. Bigjoy, Supplementler ve MySupplement arasindayim senin tercihin hangisi olurdu hocam? @@emircanunlts

Keza sunu da oneren cok gordum bu da seceneklerden birisi;

SSN Sports Style Nutrition Command Quadro Whey 2370 Gr (Çikolatalı) Protein Tozu
Evet benim şu an kullandığım supplement bu. Fakat geçen gördüğüm analiz sonuçlarında glisin miktarının çok fazla çıkmasından dolayı yeniden almakta çekiniyorum. Yoksa ben çok memnunum.

Evet benim şu an kullandığım supplement bu. Fakat geçen gördüğüm analiz sonuçlarında glisin miktarının çok fazla çıkmasından dolayı yeniden almakta çekiniyorum. Yoksa ben çok memnunum.
Valla inan ben de cok kararsiz kaldim, @emircanunlts hocam ne der bilmiyorum ama o supplementlerinkini oneriyordu en cok f/p olarak yanlis hatirlamiyorsam. Kendisi gorunce yazar zaten merakla bekliyorum.

Hocam onerileriniz icin cok teşekkürler, halihazırda kreatinin yani sira Scitec'in BCAA+glutamine Xpress urununu de kullanıyorum, Scitec'in protein tozunu ayrica 3 sene evvel kullanmistim. Muscletech denemek istiyordum epeydir ama Nutrend ile Musletech arasindayim Scitec de servis fiyati bakimindan aklimi celmiyor degil, neyse birini secmeye calisacagim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı