İşlemciyi overclock edip mi kullanmam lazım. Overclocksuz GTX 750 Ti ile darboğaz olur mu?
İlk bilgisayarımı topluyorum. Fazla bütçem yok 1600 TL. DDR3 sistem toplayabilirim ama işte beni ne kadar götürür? İlerde upgrade de sıkıntı olabilir diye düşündüm. Kasa almaya ihtiyacım yok bana sadece PSU önerin.
![]()
Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatları - GittiGidiyor
En ucuz Harddisk (HDD, SSD, SSHD) fiyatlarını, harddisk marka ve modellerini inceleyerek GittiGidiyor'dan bir tık'la kolayca satın alabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500W Aktif PFC Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Bilgisayar, Tablet Intel İşlemci Fiyatları - GittiGidiyor
Intel En ucuz i̇şlemci modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar i̇şlemci fiyatları & markalarını inceleyebilir ve hemen satın alabilirsin .www.gittigidiyor.com
![]()
Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
Nasıl sistem. Önerilerinizi beliyorumm.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birşey daha sorcam r7 370 e güvenebilir miyim peki ?İyi bir sistem ama ölü bir sisteme para yatırıyorsunuz benim kurduğum sistemde 4.nesil 1151 pin işlemci var sizde 775 pin eski nesil bir işlemci kullanılır mı kullanılır ama para yatırmayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.