1600 TL Sistem?

Pardon arkadaslar. 2 gündür giremıyordum, kusura bakmayın. Ben Battlefield 3-4 gibi oyunlar oynayacağım, onlıne pek oynamam. İşlemci konusunda kararsızım. A serisini de bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

A serisi çift çekirdekli işlemciler sıkıntı yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apu ile ekran kartı kullanmanın mantığı nedir ?
APU ile ekran kartı kullanılmaz diye bir ibare mi var?
Bu bütçeye APU en doğrusu olacak. Arkadaş online oynamadığını söylemiş zaten, bu bağlamda APU. Çok kişiye APU öneriyordum, darboğaz olur diyende çoktu, Haluk ağabeye sordum buyurun;
Haluk abi, A4 4000, R9 280X le darboğaz oluşur mu?

Strateji ve online oyunlar hariç sorun olmaz. Sistemin birini kurdum rehberini hazırlayacağım. Bir tarafta i7-4770K + MSI Z87 POWER MAX + 8GB 2400MHz bellek, diğer tarafta A10-6790K + ucuz yollu anakart (henüz bulamadım) + 4GB 1333Mhz bellek. Ortak olarak kasa, güç kaynağı, SSD, soğutucu ve GTX 770 Lightning var.
Crysis 3 tarzındaki oyunlarda taş çatlasın 1-2 frame fark eder. Strateji oyunlarına Total War Rome II'yi de ekleyebilirsin.

APU ile ekran kartı kullanılmaz diye bir ibare mi var?
Bu bütçeye APU en doğrusu olacak. Arkadaş online oynamadığını söylemiş zaten, bu bağlamda APU. Çok kişiye APU öneriyordum, darboğaz olur diyende çoktu, Haluk ağabeye sordum buyurun;
Kullanılmaz demiyorum. Apu'lar ekran kartsız düşük seviye sistemler için ve işlemci yönünde çok iyi performans verdiği söylenemez.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı