1600 TL Skylake Sistem Toplama

Eğer ileride 600-1000TL bir bütçe ayırıp kaliteli bir ekran kartı alabilirsen sana i5 Skylake bir sistem toplayabiliriz.

Bütçeni 93TL geçtim ama daha kaliteli bir sistem oldu ve geleceğe yönelik oldu. HDD'yi de Black serisi seçtim çünkü daha yüksek performansa sahipler.

Dosya Ekleri

• 1700TL Ekran kartsız sistem.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 265
O kasa 12V kanalından kaç Watt veriyor ? İlerde güçlü bir kart takacağım da.

Eğer Nvidia ekran kartı alırsan GTX980'e kadar sorun çıkarmaz diye biliyorum. Çünkü Nvidia ekran kartlarının güç tüketimleri çok düşük.
Nvidia seçilirse en fazla GTX 960 a kadar çıkılır. GTX 970 için +80 Plus lu 500-550 wat psu gerekli. Ama dediğin gibi nvidia enerji bakımından az harcıyor.

İleride sağlam bir ekran kartı takana kadar entegre GPU ile idare etmek istiyorsan bu sistemi toplayabilirsin. Ayrıca sağlam bir ekran kartından kastın en az R9 380 ise PSU'yu da en az 500W 80+ seçmen daha mantıklı bir yatırım olur. Ben her ihtimale karşı ilerisini düşünerek 600W ekledim. Unutma ki Kasa ve PSU sağlam değilse sistem her an tehlikede olabilir.

Mercedes ' in düşük serisine bineceğime Opel ' in iyi serisine binerim. O yüzden 1600 Tl ' ye skylake bence mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…