1600 TL Telefon Önerisi

yemlihan

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 1600 TL fazlasını ödeyemem
şarjı uzun sürecek, ekran boyutu maksimum 6 inç olacak, video çekim kalitesi 1080p ve üstü 4k da olabilir, RAM belleği 3 veya 4 gb gibi.

Bu özellikleri kapsayan bir telefon arıyorum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Mi Plus 4 / 6 GB öneririm. Full HD+ çözünülük, 12/ MP kameralar, önde 1080p arkada 4K video çekimi ve 4000 mah batarya fiyat 1250 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslına bakarsan Redmi note 5 almalısın. Çift arka kamera. Ön ve arkada 1080p video çekimi. 4000 mah. batarya. Xiaomi'nin diğer cihazları gibi çift hat olmasına rağmen hafıza kartı desteği mevcut. Ve en önemlisi 2018 model bir cihaz olduğu için yapay zekâ destekli. N11 ve GG gibi sitelerde 1650 Tl gibi bir fiatı var. 5 liraya dayanan dolar kuru daha fazla yükselmeden hemen al kaçırma derim.

P Smart KVK Garantili. Türkiye garantili satılmıyor.

Anlaşılan garanti konusu hakkında bilginiz yok. Sadece sizin değil çoğu kişide bu durumu görüyorum. Bu durumda her konuda yanlış bilgilendirilmelere yol açıyor. Bu konu hakkında bilgilendirici bir konu oluşturmayı düşünüyorum. Garanti sistemini anlamayan pek çok kullanıcılar mevcut.

Sizin dediğinize gelirsek P smart TR garantili olarak satılıyor. Huawei KVK garantisi ile anlaşmış. Her ilde garanti servisi oluşturmak kolay değil. Bu servis ağlarının koordineli bir şekilde yönetilmesi ise apayrı bir şey.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı