1600 TL telefon önerisi

tegron

Kilopat
Katılım
26 Nisan 2015
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oneplus çok seviyorum daha önce kullandım oneplus5 buldum aslında ama 2 yıllık cihaz sonuçta ama hala işlemcisi vs. iyi SD835.

Diğer yanım sıfır telefon al diyor.

Redmi Note 8/8PRo.

Mi A3.

Fikirleriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mİ A3 alın derim ama OnePlus 5 güzel bir cihaz, eski cihazlar arasında da halen çok iyi olanlar var (satıldıkları fiyatlarda, kendi kullandığım telefonu da öneririm ama 5 yıllık olur kendileri).
 
2. el note 8 pro alınırmı ama yeni nesil telefonlar onlarında parmak izi arkada hiç sevmiyorum arkada.
 
Şu ana kadar çevremdekilerden Xiaomi markasından şikayet edeni duymadım. Kendim redmi note 7 kullanıyorum size de Redmi note 8 öneririm.
 
100TL çıkabilirsen Realme 5 Pro var. 712 işlemci, Bluetooth 5.0, 128GB Depolamaya sahip. Kamera önemli değilse performans bakımından Realme 5 Pro öneririm. Kendim de kullanıyorum.
 
Redmi Note 8 3/4Gb ramli versiyonları mevcut. 32Gb hafızalı olanlar da 3Gb ram mevcut. Note 8 alıcaksanız göz önünde bulundurun. Ben 32/64Gb arasın da Fark olduğunu bilmeden ucuz diye 3Gb ramli olanda aldım.
 
meizu 16 th nasıl acaba sd855 1500 TL alınırmı acaba?
Meizu 16TH nerede 1500 TL görülmüş yav. Birde Meizu'ların ufak bir sıkıntısından bahsedeyim. Güncelleme almayan cihazlar. Daha doğrusu Global Pazar'da güncelleme almayan cihazlar. Çin içerisinde falan güncellemeleri cayır cayır alırken Globale göndermemeleri çok saçma ama maalesef durum böyle. Alacaksanız donanım ve işletim sistemi kısmında asla üzmez ama güncelleme kısmı çok zayıf.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı