1600 TL'ye alınan Razer Buttle Bundle iade edilip indirimli şekilde 1360 TL'ye Trendyol'dan alınır m

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Bu ürünü Amazon'dan sipariş vermiştim 1600 TL'ye daha elime gelmedi. Baktım Trendyol'da indirime girmiş, iki alışveriş sitesindeki satıcı da aynı bu arada ( Vip trend).
Sizce Amazon'dan geleni iade edip bunu almalı mıyım? Ve ürünleri denemek istiyorum açıkçası kesin kullanacağımdan emin değilim iade konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Trendyol'dakini Nays ile alırsam ekstra yüzde 10 geri ödemem de oluyor.

RAZER BATTLE BUNDLE

Son düzenleme:
Trendyoldan şimdi alabilirsin. Kullanmadan kutusunu açmadan direkt gönderirsen amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz. Kargo aşamasında iade ediliyorsa şimdi iptal et istersen amazonu. Hatta sonradan Trendyoldan bile iade edebilirsin, ürünlere veya kutuya hasar vermediysen, ama ihtiyacın varsa ürünler güzel iade etmezsin bence.

Son düzenleme:
Trendyoldan şimdi alabilirsin. Kullanmadan kutusunu açmadan direkt gönderirsen amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz. Kargo aşamasında iade ediliyorsa şimdi iptal et istersen amazon
Baktım da ürünler geldikten sonra iade edilebiliyor. Sıkıntı o değil , Açtıktan sonra Amazon yada Trendyol iade alır mı acaba çünkü satıcı kendileri değil. Ürünleri denemek istiyorum açıkçası eğer beğenmezsem neden elimde kalsın ki

Satıcı Amazon ya da Trendyol değilse sıkıntı çıkarabilirler çünkü bundleın içerisinde kulaklık da var. İade almak istemeyen satıcılar kulaklığı hijyen ürünü kapsamında göstererek çamura yatıyorlar. Sizi de ürünü açıldıktan sonra iade almama konusunda uğraştırabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı