Çözüldü 1600 TL'ye Android tablet önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Kuzenim için bakıyoruz. Tablet gerekiyormuş. İnternette biraz baktım, T510 güzel göründü ama hem bütçeyi biraz aşıyor, hem de 2 GB RAM var. Muhtemelen birkaç sene sonra kasmaya başlar. Ağır oyunlar oynamayacak. En fazla Simcity, Hayday gibi oyunlar oynar. Bir de derslere girecek muhtemelen. Bütçe biraz esneyebilir ona göre başlık yazdım. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Yani kısacası bu bütçe içerisinde en uzun ömürlü tableti arıyorum. Ucuz ve uzun ömür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim için bakıyoruz. Tablet gerekiyormuş. İnternette biraz baktım, T510 güzel göründü ama hem bütçeyi biraz aşıyor, hem de 2 GB RAM var. Muhtemelen birkaç sene sonra kasmaya başlar. Ağır oyunlar oynamayacak. En fazla Simcity, Hayday gibi oyunlar oynar. Bir de derslere girecek muhtemelen. Bütçe biraz esneyebilir ona göre başlık yazdım. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Yani kısacası bu bütçe içerisinde en uzun ömürlü tableti arıyorum. Ucuz ve uzun ömür.

Tam ona bakıyordum ama TFT ekran olması biraz düşündürttü. IPS mi baksam diye düşündüm ama oldukça hoşuma gitti batarya kapasitesi falan.

IPS o kadar fark eder mi tabletlerde?

Şahsen ben kullanıyorum o tableti ve gayet memnunum fakat siz nasıl bulursunuz bilmiyorum. Ben bu fiyata daha iyisinin alınabileceğini çok düşünmüyorum.

Şahsen ben kullanıyorum o tableti ve gayet memnunum fakat siz nasıl bulursunuz bilmiyorum. Ben bu fiyata daha iyisinin alınabileceğini çok düşünmüyorum.
Zaten ağır oyun oynatmasını beklemiyorlar. En uzun ömürlü olsun yeter dediler bana. Bana da güzel geldi. TFT falandı filandı etkilemez bence onları. Bu olabilir bence de.
Bence kendiniz yapabilirsiniz :D
O kadar da değil. Direksiyon yapmıyoruz ki. :D 😁 😅

Zaten ağır oyun oynatmasını beklemiyorlar. En uzun ömürlü olsun yeter dediler bana. Bana da güzel geldi. TFT falandı falandı etkilemez bence onları. Bu olabilir bence de.

O kadar da değil. Direksiyon yapmıyoruz ki. :D 😁 😅

Vallaha ben Raspberry Pi ile yaptım. Çok da iyi oldu :D Önerecek olursam Galaxy Tab A7 derim. Bu bütçede bu kadar iyi başka tablet yok.

Vallaha ben Raspberry Pi ile yaptım. Çok da iyi oldu :D Önerecek olursam Galaxy Tab A7 derim. Bu bütçede bu kadar iyi başka tablet yok.
Ben kullanacak olsam cihazı deneyebilirdim ama kuzenime bakıyoruz. Onların tek amacı derse girmek ve oyun oynamak. Fanteziye gerek yok onun için. :D

Ama 5-10 sene sonra ben deneyebilirim. 😁

Buna bakabilirsiniz... Hem IPS ekran hem 3 GB RAM (3GB RAM işinizi görür ama yine de sizin kararınız)... Kirin işlemciler genelde çok iyi oluyorlar. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız sanırım.
Tek panelden dolayı bunu düşündüm ama Samsung'un depolama kapasitesi daha iyiydi. Bir de üzerinde SD kart takınca gayet güzel olacak.

O zaman Samsung tercih edelim. Doğru mu? Kullananınız var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı