1600 TL'ye FC 25 alınır mı?

Bence değmez. Eğer lisans olayına takıntılıysanız bilemem ben şahsen eFootbal 25'i daha iyi buluyorum. Mekanikleri daha çok hoşuma gidiyor. Çoğu zaman indirime giriyor yeniden girmesi yakındır.

Bence değmez. Eğer lisans olayına takıntılıysanız bilemem ben şahsen eFootball 25'i daha iyi buluyorum. Mekanikleri daha çok hoşuma gidiyor. Çoğu zaman indirime giriyor yeniden girmesi yakındır.

eFootball daha çok Online dayalı bir oyun FIFA'da kariyer modu olması insanı çok cezbediyor.

Biraz pahalı gibi 2026 bekle videosunu izle hoşuna giderse all.

Hocam eski FIFA oyunlarınız varsa onları modlarsınız. Yani ben alıyorum her sene. PlayStation için ise alınır.

Bence değmez. Eğer lisans olayına takıntılıysanız bilemem ben şahsen eFootbal 25'i daha iyi buluyorum. Mekanikleri daha çok hoşuma gidiyor. Çoğu zaman indirime giriyor yeniden girmesi yakındır.
eFootball online ve mobil odaklı bir oyun hocam daha çok. Singleplayer için EA FC daha iyidir.

Alınmaz 6 ay sonra yenisi çıkacak oda eskiyecek bunun sonu yok her sene yılbaşından birkaç hafta önce çıkıyor benim tavsiyem daha ucuza almak için eski sürümlerini al 22 23 24 yıllarında çıkanları almanı tavsiye ederim aralarında hatrı sayılır bir değişiklik yok sadece sayıları değişiyor.

Eğer online oynamaya gerek yok kariyer/offline modda oynuyorum derseniz:
50 TL ye bunu alın. 1600 TL vermeye değmez. 1-2 ay sonra sıkılır oynamazsınız zaten. Sağlam Lisans güvenilirdir, lisans konusunda sorunsuz alabilirsiniz.

Eğer online oynamaya gerek yok kariyer/offline modda oynuyorum derseniz:
50 TL ye bunu alın. 1600 TL vermeye değmez. 1-2 ay sonra sıkılır oynamazsınız zaten. Sağlam Lisans güvenilirdir, lisans konusunda sorunsuz alabilirsiniz.
Online için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı